ΤΟ ΑΚΕΛ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ;

Posted on: November 9th, 2018 by ldomazos ldomazos No Comments

Το ΑΚΕΛ έκανε το πρώτο βήμα και προχώρησε σε εγγραφή θέματος στη Βουλή για την κάρτα φιλάθλου. Είναι ένα σημαντικό βήμα και θα πρέπει να το υποστηρίξουν όλοι αν μπορέσουν φυσικά να έχουν άποψη και όχι αυτό που θα τους επιβάλλουν γιατί συνήθωςόταν λέει κάτι το κόμμα όποιο και να είναι αυτό οι βουλευτές του ακολουθιούν σαν τα ρίφια και δεν έχουν άποψη απλά έχουν βολευθεί και κλείνονται στο καβούκι τους όπως οι σαλίγκαροι. Ο βουλευτής του ΑΚΕΛ Άριστος Δαμιανού έγραψε

“Έχοντας υπόψη την κακή εικόνα που παρουσιάζουν τα γήπεδα και εν γένει οι αθλητικοί χώροι σε σχέση με την προσέλευση φιλάθλων, καθώς και πρόσφατες πρωτοβουλίες που αναλαμβάνονται αναφορικά με την κάρτα φιλάθλου, προχωρήσαμε σήμερα ως Κοινοβουλευτική Ομάδα ΑΚΕΛ – Αριστερά – Νέες Δυνάμεις στην εγγραφή αυτεπάγγελτου θέματος  για την αξιολόγηση της εφαρμογής του μέτρου της κάρτας φιλάθλου και άλλων προνοιών του συναφούς νόμου.

Στόχος μας είναι η εξέταση στην Επιτροπή Νομικών των όποιων επιπτώσεων γενικά στον αθλητισμό και ειδικότερα στο ποδόσφαιρο και η εξαγωγή συμπερασμάτων”.

Είναι ένα σημαντικό βήμα και πρέπει να συζητηθεί και να αποφασισθεί η κατάργηση αυτού του φασιστικού μέτρου για το πιο λαικό άθλημα στον κόσμο. Είμαι οριζόντια και κα΄θετα υπέρ της κατάργησης της κάρτας και λέω όχι σε γήπεδα νεκροταφεία.