Η ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΗ ΜΠΙΛΙΑ ΣΤΟ ΑΙΔΟΙΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Posted on: November 9th, 2018 by ldomazos ldomazos No Comments

Μιά μπίλια ετοιμάζει τις γυναίκες πρίν μπούνε στο γήπεδο. Τις ετοιμάζουν, τις ζεσταίνουν όπως κάνουν ποδοσφαιριστές πρίν ξεκινήσει το παιχνίδι. Η κολπική μπίλια με διάμετρο μικρότερη απο 2 εκατοστά την βρίσκει η γυναίκα στο εμπόριο σε γνωστά μαγαζιά και όσο κινείται η μπίλια την ερεθίζει. Αυτό γίνεται για κάποιες ώρες και δεν την έχει σε μόνιμη βάση μέσα στο αιδοίο της όταν για παράδειγμα θα συναντηθεί με το δικό της και ξέρει τι θα γίνει ή αν θέλει να το κάνει απο μόνη της η μπίλια θα την βοηθήσει να έρθει σε οργασμό. Το βρήκαν κι΄αυτό λοιπόν για να διευκολύνουν την γυναίκα να έρθει σε οργασμό.

Βασικά είναι δύο μπίλιες στο μέγεθος καρυδιού, ίσως και λίγο μεγαλύτερες, περασμένες σε ένα νήμα. Η πρώτη κατά σειρά που μπαίνει στον κόλπο είναι άδεια, με την δεύτερη να περιέχει κάποιο βαρύ υλικό ή ακόμα και μια μικρότερη μπίλια. Παλιότερα, η δεύτερη μπίλια περιείχε ψευδάργυρο.

Αρχικά, το υλικό από το οποίο ήταν φτιαγμένες οι μπίλιες αυτές ήταν οι τρίχες από βούρτσες, που προκαλούσε ακόμα μεγαλύτερο ερεθισμό, όμως εύκολα τραυμάτιζε το εσωτερικό του κόλπου.

Πλέον, στο εμπόριο θα βρεις μπίλιες φτιαγμένες από σιλικόνη ή οποιδήποτε υλικό σε βολεύει.

Οπότε το γυναικομάνι έχει πλέον επιλογές να διαλέξει. Για διαλέχτε που φωνάζουν και στα παναύρκα. Στα πανηγύρια δηλαδή.