17 ΕΚΑΤΟΜ. ΔΟΛΑΡΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΓΟΒΕΣ

Posted on: September 27th, 2018 by ldomazos ldomazos No Comments

Υπάρχουν χώρες που ζούν στην φτώχεια, που ο κόσμος δεν έχει να φάει, να πιεί νερό αλλά λίγοι είναι αυτοί που νοιάζονται και δίνουν σημασία. Απο την άλλη ακούς κάποια πράγματα και λές καλά μα είναι τρελός ο κόσμος. Τι λέει η είδηση……..Ένα ζευγάρι δερμάτινες γόβες στιλέτο επενδυμένες με αληθινό χρυσό, στολισμένες με διαμάντια 15 καρατίων, πουλήθηκαν σε δημοπρασία στο Ντουμπάι σε τιμή ρεκόρ, 17 εκατομμύρια δολάρια.
Τα παπούτσια, τα οποία ονομάστηκαν Passion Diamond Shoes (Τα διαμαντένια παπούτσια του πάθους), εκτέθηκαν στο Μπουρτζ αλ Άραμπ, το επτάστερο ξενοδοχείο του Ντουμπάι  γνωστό ως “Πύργος των Αράβων”. Κατασκευάστηκαν στην Ιταλία και είναι διακοσμημένα με 236 διαμάντια. Στη δημοπρασία συμμετείχαν μόλις 50 VIP προσκεκλημένοι που είχαν και την απαραίτητη οικονομική δυνατότητα για να τα αποκτήσουν.

“Το Ντουμπάι είναι μια πόλη εκατομμυριούχων και δισεκατομμυριούχων. Υπάρχουν πιθανοί αγοραστές σε όλη την περιοχή του Κόλπου και (ειδικά) στη Σαουδική Αραβία” για τέτοιο τύπο προϊόντων, όπως εξηγεί στο AFP ο κοσμηματοπώλης και συνδημιουργός των παπουτσιών Χεμάντ Καραμτσαντανί.

Λογικά με αυτές τις γόβες θα πρέπει να περπατάς σε δρόμους και πατώματα απο χρυσάφι όσο για τα πόδια που θα τις φοράνε θα πρέπει κι΄αυτά να είναι απο χρυσό.