ΟΙ ΑΛΑΖΟΝΕΣ ΤΟΥ ΖΩΔΙΑΚΟΥ

Posted on: September 18th, 2018 by ldomazos ldomazos No Comments

Ολοι έχουμε γνωρίσει ανθρώπους που θεωρούν ότι είναι ανώτεροι από εμάς, χωρίς κάποιον προφανή λόγο. Υπερεκτιμούν τον εαυτό τους , δε δέχονται ότι μερικές φορές έχουν άδικο, διαχειρίζονται την αρνητική κριτική με το χειρότερο τρόπο και, συνήθως, ανήκουν σε ένα από τα παρακάτω 3 ζώδια.

Λέων

Οι Λέοντες πηγαίνουν την αλαζονεία σε άλλο επίπεδο. Προσπαθούν να βρίσκονται διαρκώς στο επίκεντρο, όταν συζητούν κάνουν τα πάντα για να ακούγονται περισσότερο από τους άλλους και θέλουν το θαυμασμό όλω ν – ανεξάρτητα από το εάν τον αξίζουν ή όχι.

Αιγόκερως

Επειδή συχνά είναι ανασφαλείς, εκείνοι που ανήκουν στο ζώδιο του Αιγόκερω θέλουν να περιτριγυρίζονται από ανθρώπους που τους επαινούν, ώστε να αισθάνονται καλύτερα για τον εαυτό τους. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που θα προσπαθήσουν ακόμα και να «σαμποτάρουν» την επιτυχία κάποιου φίλου τους, για να μην τους επισκιάσει.

Υδροχόος

Δεν το αφήνουν να φανεί, αλλά οι Υδροχόοι έχουν την υποσυνείδητη ανάγκη να είναι καλύτεροι από τους άλλους. Προσπαθούν να φαίνονται ξεχωριστοί με κάθε τρόπο – ακόμα κι εκφράζοντας ακραίες απόψεις σε ορισμένα θέματα – για να αποτελούν θέμα συζήτησης και να τονώνουν το εγώ τους.