ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΜΕ ΚΟΥΚΛΕΣ ΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΙΤΑΛΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ

Posted on: September 14th, 2018 by ldomazos ldomazos No Comments

«Λουκέτο» στον πρώτο οίκο ανοχής με κούκλες του σεξ φτιαγμένες από σιλικόνη έβαλαν οι Ιταλικές αρχές, μόλις εννέα μέρες αφότου ξεκίνησε να λειτουργεί, για μια σειρά παραβάσεων που αφορούν τις διατάξεις περί μισθώσεων, αλλά και τους υγειονομικούς κανόνες. 
Η επιτυχία του εγχειρήματος έμοιαζε εξασφαλισμένη, καθώς οι οκτώ ρεαλιστικές κούκλες από σιλικόνη (επτά γυναικείες και μία ανδρική) υπόσχονταν αξέχαστες ερωτικές στιγμές, έναντι 80 ευρώ το ημίωρο.

Έρευνα για το εάν οι κούκλες καθαρίζονται σωστά

Ωστόσο, λίγο μετά την έναρξή του διαπιστώθηκε ότι παραβίαζε τους ιταλικούς νόμους για τη μίσθωση καταλυμάτων.

Παράλληλα, ο οίκος ανοχής έχει βρεθεί στο στόχαστρο των αρχών υγείας του Τορίνο, που διερευνούν εάν οι κούκλες, αξίας 2.000 ευρώ εκάστη, καθαρίζονται σωστά μετά από κάθε χρήση.

Ο πρωτοποριακός οίκος ανοχής άνοιξε τις πόρτες του στις 3 Σεπτεμβρίου. Αν και το μέρος που είχε εγκατασταθεί ήταν μυστικός, οι μάνατζερς διαβεβαίωναν ότι υπήρχε ουρά στη λίστα των κρατήσεων, που ήταν κλεισμένη για πολλές εβδομάδες.

Έναντι 80 ευρώ για ημίωρη συνεδρία με μια «πολύ ρεαλιστική» κούκλα από σιλικόνη, οι πελάτες μπορούσαν να επιλέξουν επτά διαφορετικές γυναικείες κούκλες και μία αντρική, ονόματι Αλεσάντρο, με ρυθμιζόμενο γεννητικό όργανο από 12 έως 25 εκατοστά, ανάλογα με τα γούστα του πελάτη ή της πελάτισσας.

Σύμφωνα με τον οίκο ανοχής, οι κούκλες, αξίας 2.000 ευρώ εκάστη, θα καθαρίζονταν για δύο ώρες μετά από κάθε χρήση.

bordel_italy1