Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΣΤΙΚΟΥΔΗ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΘΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ (ΦΩΤΟ)

Posted on: August 11th, 2018 by ldomazos ldomazos No Comments

Θυμόσαστε που η Κατερίνα Στικούδη ήταν καλεσμένη της Κυπριακής ομοσπονδίας στον τελικό του κυπέλλου Ομόνοια-ΑΕΛ το 2012.  Το θυμόσαστε. Σίγουρα θα θυμόσαστε και το σύνθημα απο τους οπαδούς της Ομόνοιας  «εεε, οοο, άσε το τραγούδι και γύρισε πορνό». Μέχρι και πανό που έγραφε «άσε το τραγούδι και γύρισε πορνό Θ9», της αφιέρωσαν.

Το Κατερινάκι αντιμετώπισε με ηρεμία αυτά τα συνθήματα λέγοντας ότι “Σε κάποιους αρέσουμε, σε κάποιους δεν αρέσουμε. Δεν μπορώ να κρίνω τους οπαδούς μιας ομάδας και τους ανθρώπους μιας χώρας, επειδή αποφάσισαν να γράψουν ένα σύνθημα σ’ ένα πανό. Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί έχει πάρει τόσο έκταση όλο αυτό”. Το Κατερινάκι πρίν μερικές μέρες ανέβασε μια φωτογραφία απο την παραλία με ανοικτά τα πόδια η οποία σχολιάσθηκε αρνητικά.

Δείτε λίγο πιο κάτω τη φωτογραφία που ανέβασε η Κατερίνα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram. Όσο για τα σχόλια μπορείτε να τα φαντασθείτε. Στο διαδίκτυο έτσι κι΄αλλιώς όλοι μας δεχόμαστε αρνητικά σχόλια. Ο α.ποδυτηριάκιας πάντως έγραψε ύμνους για το Κατερινάκι και άσε τον κόσμο να λέει ότι θέλει. Το κορίτσι είναι κορμάρα. Τέλος.