ΓΙΑΤΙ ΚΕΡΑΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Posted on: November 14th, 2017 by ldomazos ldomazos No Comments

Δεν κάνεις σεξ, δεν το πολυκάνεις με την δικιά σου. Θα πάει μ’ άλλον! Το φοβερό είναι ότι το κορίτσι δεν θα στο φορέσει το κέρατο επειδή θέλει να πηδηχθεί. Θα φθάσει στην απιστία επειδή με τη συμπεριφορά σου είσαι σπαστικός.

Μιλάμε για την γυναίκα που είναι άλλο έργο, καμία σχέση με τον άνδρα. Ανήκουν στο ανθρώπινο είδος και τα δύο φύλα, όμως είναι η μέρα με τη νύχτα. Διαφορετική σκέψη, διαφορετικές οι ενστικτώδεις αντιδράσεις.

Δεν κατάλαβα! Και ο άνδρας είναι περίεργο τραίνο. Μανουλομάνουλο να έχει δίπλα του, κάθε μέρα στη διάθεσή του, πάλι θα ψάχνεται να ξενοπηδήξει. Να την πέσει ακόμα και σε κάποια γάμα εθνικής. Πρόκειται για βιολογική ανάγκη, τάση αρχέγονη. Γνωστά πράγματα, πολύ πριν η επιστήμη προσπαθήσει να φωτίσει τα σκοτάδια της ανθρώπινης ψυχής.

Λέμε για την γυναίκα. Τι βγάζουν οι έρευνες. Της κάνει σεξ δέκα φορές το μήνα. Η γκόμενα, η συμβία δεν σκέπτεται να τον απατήσει. Με 5 φορές το μήνα η δουλειά αρχίζει να βρωμάει. Όχι τόσο γιατί της λείπει το σεξ, όσο ότι ο άλλος την παραμελεί. Έτσι το παίρνει. Ότι δεν επικοινωνεί μαζί της ο σύζυγος, ο συνεταίρος του γάμου τους, ο σύντροφος. Να γιατί στο μεγαλύτερο ποσοστό τις άπιστες θα τις βρεις στις γυναίκες στις οποίες ο άνδρας το κάνει μαζί τους στην ξεπέτα, για 5 λεπτά.

Η κυρία είναι οκέυ όταν της δίνει χρόνο ο άνδρας. Ας μην της κάνει το αλησμόνητο έρωτα. Είναι τρισευτυχισμένη, αισθάνεται πλήρης αν ο άνδρας της χαρίζει σιγουριά. Σταθερότητα. Ασφάλεια. Αγάπη. Κι αυτά τα εισπράττει όταν ο άλλος της δείχνει ότι υπάρχει. Ότι επικοινωνεί μαζί της, ακόμα κι αν της μιλάει για την Ζωή Κωνσταντοπούλου, τον Βαρουφάκη, τον Ολυμπιακό, το survivor, τον Σεφερλή.

Ο άνδρας και ευχαριστημένος να είναι με την γυναίκα του, να μην έχει πρόβλημα κανένα με το γάμο του, κατά 55% θα απιστήσει σεξουαλικά. Η γυναίκα θα γίνει «άτιμη» για το «γαμώτο» της. Nα τον εκδικηθεί. Να τον τιμωρήσει, όχι για την δική της ευχαρίστηση, όταν ο άνδρας δεν της ξηγιέται καλά.

Λέμε τι γίνεται σε χοντρά ποσοστά, σύμφωνα με τις επιστημονικές έρευνες. Μην πέσουμε στις διάφορες περιπτώσεις. Μια γυναίκα να ξελογιαστεί π.χ. από μια φίλη της, που αυτή κερατώνει τον δικό της. Να ανακαλύψει το ζαχαρωτό, να της πέσει το λαχείο με κάποιον γλυκοτσούτσουνο.

apodytiriakias.gr