Ο ΚΟΥΜΑΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕΖΙΛΙ – ΤΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑΚΙΑΣ

Posted on: November 17th, 2018 by ldomazos ldomazos No Comments

Ο Κούμας πουλάει τρέλα και γίνεται ρεζίλι. Αποδυτηριάκιας μιλάει. Ο άνθρωπος προσπαθεί να κάνει το μαύρο άσπρο και έχει την εντύπωση ότι απευθύνεται σε κάφρους.  Με γραπτή δήλωσή του αναφέρει ότι

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι βρέθηκαν χθες βράδυ στο ΓΣΠ στον αγώνα της Εθνικής μας με τη Βουλγαρία κα ιδιαίτερα τους νεαρούς ποδοσφαιριστές των Ακαδημιών των ομάδων μας”.

Ευτυχώς που ήταν κι΄αυτοί και γέμισαν μερικά καθίσματα να πεί ο αποδυτηριάκιας.

“Χθες βράδυ το Κυπριακό ποδόσφαιρο έστειλε ένα μήνυμα, πως έχουμε παρών, κυρίως όμως έχουμε μέλλον.  Δεν βρισκόμαστε στο τέλος της προσπάθειας αλλά στο ξεκίνημα. Αγκαλιάζουμε τους διεθνείς μας, αγκαλιάζουμε την ομάδα που μας ενώνει και της δίνουμε δύναμη για τις νέες προκλήσεις που έρχονται”.

Κανένα παρών δεν έδειξες ότι έχεις κ. Κούμα και αφού δεν έχεις παρών δεν έχεις και μέλλον γιατί απλούστατα αυτό που είδαμε χθές ήταν κάτι ανάλογο με το παιχνίδι στην Νορβηγία. Λογικά πάς πίσω πίσω και όχι μπροστά. Κρίμα να λές ότι έστειλες μήνυμα χθές γιατί γίνεσαι ρεζίλι και δείχνεις πόσο άσχετος είσαι με το αντικείμενο που ασχολείσαι. Αλλά δεν γίνεται να είδες διαφορετικά απο εμάς όλους απλά προσπαθείς να καλύψεις την επιλογή του Μπέν για δικούς σου προσωπικούς λόγους. Τέτοια υποστήριξη κάνενα ςστο παρελθόν δεν είχε ακόμα και σε νικηφόρα παιχνίδια. 

“Ως ένδειξη εκτίμησης  για την στήριξη που έδωσε ο κόσμος στην Εθνική μας, προχωρήσαμε σε όλες τις απαιτούμενες συνεννοήσεις με την UEFA έτσι ώστε στον αγώνα της Δευτέρας με τη Νορβηγία, η είσοδος για το κοινό να είναι ελεύθερη”.

Εδώ γίνεσε ρεζίλι κ. Κούμα γιατί είδες τα χάλια της προσέλευσης λόγω κάρτας στο χθεσινό παιχνίδι και το έβαλες δωρεάν αυτό της Δευτέρας που λογικά στις 10 παρά τέραρτο και ημέρα Δευτέρα ούτε οι μισοί δεν θα έρθουν. 

“Μπορεί στο αγωνιστικό μέρος ο αγώνας να τελείωσε ισόπαλος, αλλά ως ΚΟΠ νιώθουμε ότι κερδίσαμε το πρώτο στοίχημα για να εξυψώσουμε την Εθνική μας ομάδα απέναντι στα μάτια του κάθε Κύπριου αλλά και της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής οικογένειας γενικότερα”.

Μα πιό στοίχημα κέρδισες; με αυτό τον απολογισμό κ. Κούμα; Προφανώς θές να μας δουλέψεις αλλά δουλεύεσαι μόνος σου. 

*Σημειώνεται ότι, για είσοδο στο γήπεδο στον αγώνα της Δευτερας (21:45 ΓΣΠ) είναι απαραίτητη η κάρτα φιλάθλου.

Η μεγάλη σου αγάπη η κάρτα αλλά θα πέσει να είσαι σίγουρος αυτό το μέτρο

**Όσοι φίλαθλοι έχουν ήδη αγοράσει τα εισιτήρια τους για τον αγώνα, θα επικοινωνήσει μαζί τους το τμήμα εισιτηρίων της ΚΟΠ για επιστροφή των χρημάτων τους.

Γιατί δεν μας λές και πόσα εισιτήρια μέχρι τώρα πούλησες;

Δημοσιεύω και ένα σχόλιο απο protathlima.com

«Μπορεί στο αγωνιστικό μέρος ο αγώνας να τελείωσε ισόπαλος, αλλά ως ΚΟΠ νιώθουμε ότι κερδίσαμε το πρώτο στοίχημα για να εξυψώσουμε την Εθνική μας ομάδα απέναντι στα μάτια του κάθε Κύπριου αλλά και της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής οικογένειας γενικότερα», ανέφερε μεταξύ άλλων στην γραπτή του δήλωση ο πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας.

Μα είναι δυνατόν να λέμε ότι εξυψώσαμε την Εθνική στα μάτια του κόσμου σε ένα παιχνίδι που δεν κερδίσαμε, δεν έφτασε σε ψηλά επίπεδα απόδοσης η ομάδα μας και το γήπεδο δεν ήταν καν μισογεμάτο. Άστε που κινδυνεύουμε να πέσουμε κατηγορία.

Χρειάζεται καλή απόδοση της Εθνικής και θετικά αποτελέσματα με συνέπεια και σταθερότητα για να εξυψωθεί η Κύπρος στα μάτια όλων.