Ο ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑΚΙΑΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΠΕΝ

Posted on: November 17th, 2018 by ldomazos ldomazos No Comments

Τι είπε ο Μπέν και τι λέει ο αποδυτηριάκιας.

Μπέν – “Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς με τους εαυτούς μας. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Αυτό που μας προκαλεί απογοήτευση είναι το χρονικό σημείο στο οποίο δεχτήκαμε την ισοφάριση. Είμαι πολύ περήφανος για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου, έβγαλαν απίστευτο πάθος, τρεξίματα”.

Αποδ – “Οχι μίστερ Μπέν δεν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Άδικο είναι για την Βουλγαρία που σε κάποια σφυρίγματα αδικήθηκε απο το κοράκι. Σου προκαλεί απογοήτευση που δέχθηκες την ισοφάριση πρός το τέλος και εμάς γιατί αν οι Βούλγαροι ισοφάριζαν πιο νωρίς θα βλέπαμε και λίγο μπάλα και όχι ενα μπουλούκι μπροστά απο την εστία. Κάποιοι έβγαλαν πάθος και κάποιοι με την τακτική σου τους αχρήστευσες τελείως”.

Μπέν – “Η Εθνική ομάδα είναι το σπίτι των Κυπρίων ποδοσφαιριστών, είναι η ομάδα στην οποία έχουν την ευκαιρία να δείξουν το ταλέντο και την ικανότητα τους. Σήμερα το πρωί μάθαμε ότι δεν θα παίξει ο Πιέρος, ένας ποδοσφαιριστής ηγέτης για την ομάδα μας και αντί να μας πάρει από κάτω, όλοι πείσμωσαν ακόμη περισσότερο. Είμαι σίγουρος ότι θα παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο στο μέλλον”.

Αποδ. – Μιλάς σαν ποιητής όπως ο Τυρταίος μίστερ Μπέν και όχι σαν προπονητής. Με την τακτική  του κλεφτοπόλεμου κανένας δεν μπορεί να δείξει το ταλέντο του. Με ματσουκιά για να φύγει η μπάλα όπως όπως δεν δείχνεις ταλέντο. Αγροτιλίκι δείχνεις. Με τα μυαλά  που κουβαλάς αποκλειεται να παίξεις καλύτερο ποδόσφαιρο στο  μέλλον γιατί δεν έχεις το θάρρος, τον τσαμπουκά και την μαγκιά να κοιάξεισ αντίπαλο στα μάτια.

Μπέν – “Είμαι πολύ ικανοποιημένος από αυτά που είδα. Ήταν το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι στο οποίο δείξαμε τέτοιο πάθος και κάναμε τόσο μεγάλη προσπάθεια και αυτό δείχνει ότι το DNA αυτής της ομάδας αλλάζει”.

Αποδ. – Είσαι εσύ εμείς δεν είμαστε καθόλου ικανοποιημένοι γιατί απλά δεν είδαμε μπάλα. Αλλάζει το DNA σίγουρα και το είδαμε γιατί μας πήγες 50 χρόνια πίσω. Δεν άλλαξες τίποτα, μάλλον κάτι άλλαξες αλλά πρός το χειρότερο. Χαίρεται μίστερ Ραν Μπέν Σιμόν.