ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΤΟΞΟΤΗ

Posted on: November 16th, 2018 by ldomazos ldomazos No Comments

Αν θέλεις να αποπλανήσεις έναν  Τοξότη ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές και να είσαι σίγουρη πως δεν θα σου ξεφύγει με τίποτα!

Οι Τοξότες είναι ενθουσιώδεις, εύθυμοι και τρομερά ενδιαφέροντες συνομιλητές, γι’ αυτό φροντίστε να τους πλησιάσετε άνετα και με διάθεση χαλαρή κι εύθυμη.

Προσκαλέστε τους για μια βόλτα στη θάλασσα ή στο βουνό, δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, αρκεί να έχετε ετοιμάσει κάτι ιδιαίτερο για τη διαδρομή! Εντυπωσιάστε τους με ένα ξαφνικό πικνίκ στη μέση του δρόμου, που θα εμπεριέχει απαραίτητα ένα καλό ποτήρι κρασί, ή από μια ξαφνική (όχι ακριβώς) παρόρμησή σας να τους κόψετε τα λουλουδάκια που φυτρώνουν στην άκρη του δρόμου και θα αντικρίσετε στα μάτια τους την παιχνιδιάρικη φλόγα της εντύπωσης που τους προκαλέσατε.

Μη διστάσετε να τους χαϊδέψετε τα μαλλιά, να παίξετε μαζί τους με γαργαλητά, γέλια και αστειάκια, ενώ θα γίνεστε όλο και πιο τολμηροί, μια και δεν στέκονται ιδιαίτερα σε προκαταρκτικά σχέδια. Είναι αυθόρμητοι άνθρωποι και δεν θα κολλήσουν να ενδώσουν στις ερωτικές σας προτάσεις, ακόμα και μέσα στον αγρό ή στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου ή ακόμα και πάνω στην οροφή του.

Να θυμάστε πως το κλειδί της ερωτικής τους συμπεριφοράς είναι η περιπετειώδης ιδιοσυγκρασία τους, οι διαρκείς αλλαγές στην καθημερινότητά τους, μια και δεν αντέχουν να βλέπουν το ίδιο έργο κάθε μέρα.

Astrology.gr