ΤΟ ΓΕΕΘΑ ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΤΟ ΟΠΕΝ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ

Posted on: October 25th, 2018 by ldomazos ldomazos No Comments

Το Γενικό Επιτελείο Εθνικής ‘Αμυνας (ΓΕΕΘΑ) με ανακοίνωση του γνωστοποίησε πως η διαδικασία της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, που αφορά στο περιστατικό στην περιοχή του Έβρου με τα δύο στελέχη του Στρατού Ξηράς, τον Άγγελο Μητρετώδη και Δημήτρη Κουκλατζή , είναι σε εξέλιξη και δεν έχει ολοκληρωθεί. Επιπρόσθετα στην ανακοίνωση αναφέρεται πως ουδείς έχει παραπεμφθεί στο Στρατοδικείο.

Νωρίτερα ο τηλεοπτικός σταθμός Open είχε μεταδώσει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων ότι οι δύο στρατιωτικοί αναμένεται να παραπεμφθούν στο στρατοδικείο καθώς τα προσεχή 24ωρα θα τους κοινοποιηθεί το έγγραφο που περιέχει το κατηγορητήριο για όσα συνέβησαν τον περασμένο Μάρτιο και οδήγησαν στην σύλληψη τους.

Λογικά για τον αποδυτηριάκια οι δύο στρατιωτικοί δεν θα το γλυτώσουν το στρατοδικείο όπως και οι ανώτεροί τους. Είπαμε ότι ο στρατός σήμερα είναι κολέγιο αλλά να μην τον κάνουμε και μπουρδέλο ειδικά στα σύνορα με την Τουρκία. Αν για πολιτικούς λόγους την σκαπουλάρουν αυτό είναι άλλο θέμα αλλά απο τον Καμμένο όνομα και πράμα και απο την κυβέρνηση αυτή όλα να τα περιμένεις.