Ο ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑΚΙΑΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΑΞΙΖΕΙ ΒΑΘΕΙΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΠΑΝΕ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ ΟΙ ΔΥΟ

Posted on: October 24th, 2018 by ldomazos ldomazos No Comments
Posted in ΠΟΛΙΤΙΚΑ | No Comments » | August 17th, 2018
Ο ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑΚΙΑΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΠΑΝΕ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ ΟΙ ΚΟΥΚΛΑΤΖΗΣ ΚΑΙ ΜΗΤΡΕΤΩΔΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ.

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ ΔΥΟ

Πέρα απο το γεγονός ότι οι Μητρετώδης και Κούκλατζης κρατούνταν για μεγάλο χρονικό διάστημα στις φυλακές των Τούρκων τώρα θα πρέπει να δώσουν και τις απαραίτητες εξηγήσεις στους ανώτερους Στρατιωτικούς. Αξιωματικοί και οι δύο και δεν είναι δυνατόν να έπεσαν με τόση ευκολία στα χέρια των Τούρκων. Άντε να είχες να διαχειρισθείς και στρατιώτες ακόμα σε περίπτωση εκρηκτικής κατάστασης θα πήγαινες με τόση ευκολία στα χέρια των εχθρών. Αν στα σύνορα έχω έτσι αξιωματικούς που δεν ξέρουν που πατάνε και που βρίσκονται καταλαβαίνεις γιατί ασφάλεια μιλάμε. Να σοβαρευόμαστε παρακαλώ και ας αφήσουμε τα καραγκιοζιλίκια του Καμμένου. Υπάρχουν πράγματα που θα πρέπει να διερευνηθούν απο τους ανώτερους αξιωματικούς του Ελληνικού στρατού και να μην μείνομε στα καραγκιοζιλίκα της υποδοχής λές και οι δύο ήταν ήρωες. Να μιλάμε με την γλώσσα της αλήθειας και να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Λογικά απο ένα σοβαρό στράτευμα περιμένω να δώ ανάλογη σοβαρότητα στο θέμα αυτό και όχι μόνον πανηγύρια. Άκου άγημα στις 3 τα ξημερώματα και να τους δίνω στολές  στρατιωτικές να φορέσουν μέσα στο αεροπλάνο. Αστεία και γελοία πράγματα. Η σύλληψη των δύο χρειάζεται βαθειά διερεύνηση.

ΠΑΝΕ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ ΟΙ ΔΥΟ

Στο στρατοδικείο αναμένεται να παραπεμφθούν οι Αγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετέδωσε στο κεντρικό του δελτίο το Open.

Όπως μεταδόθηκε σχετικά, ο φάκελος της υπόθεσης των δύο στρατιωτικών που συνελήφθησαν από τους Τούρκους ξανανοίγει και τα προσεχή 24ωρα θα τους κοινοποιηθεί το έγγραφο που περιέχει το κατηγορητήριο για όσα συνέβησαν τον περασμένο Μάρτιο και οδήγησαν στην σύλληψη τους.

Η ΕΔΕ και η έρευνα που ακολούθησε μετά την απελευθέρωσή τους διαπίστωσε σημαντικά λάθη και παραλείψεις αναφέρθηκε στο σχετικό ρεπορτάζ.

Σύμφωνα με το Open, το κατηγορητητήριο είναι βαρύ και απευθύνεται τόσο στους στρατιωτικούς όσο και στους ανωτέρους τους. Συνολικά δέκα πρόσωπα θα κληθούν να απολογηθούν εγγράφως και εν συνεχεία θα κληθούν για συμπληρωματικές εξηγήσεις. Δείτε το ρεπορτάζ: