ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΜΠΟΛΤ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΜΑΛΤΑΣ

Posted on: October 16th, 2018 by ldomazos ldomazos No Comments

Πρόταση για συμβόλαιο δύο ετών από την ομάδα της Μάλτας, Βαλέτα, έχει δεχθεί ο Γιουσέιν Μπολτ, σύμφωνα με νέες αναφορές του ESPN.

Η πρωταθλήτρια Μάλτας, δήλωσε ότι ελπίζει να εξασφαλίσει σύντομα την υπογραφή του οκτώ φορές χρυσού Ολυμπιονίκη, για να συμμετάσχει στο στο Super Cup της χώρας, στις 13 Δεκεμβρίου εναντίον της Μπαλζάν.

«Ένας πρωταθλητής είναι πάντα ευπρόσδεκτος και στην Βαλέτα πιστεύουμε ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο», ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος και διευθύνων σύμβουλος της ομάδας Γκαστόν Σλίμεν. Ο μάνατζερ του Μπολτ, Τόνι Ράιλις, είχε επίσης επιβεβαιώσει την προσέγγιση, είπε η ESPN.

Ο 32χρονος Τζαμαϊκανός έχει επανειλημμένα εκφράσει την ελπίδα του να κερδίσει ένα επαγγελματικό  συμβόλαιο, με το πρωτάθλημα Αυστραλίας της A-League να  ξεκινά αυτό το Σαββατοκύριακο.

Όπως σημειώνουν δημοσιεύματα στην Αυστραλία, ο Μπολτ παρουσίασε σημάδια βελτίωσης και καλύτερη φυσική κατάσταση στην νίκη (4-0) των Μάρινερς με μια ερασιτεχνική ομάδα την Παρασκευή, αλλά μάλλον η συνολική του εικόνα έδειξε ότι ήταν εκτός του επιπέδου να είναι σε θέση να αγωνιστεί στην κορυφαία κατηγορία της Αυστραλίας.