ΕΜΠΛΕΞΑΝ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΡΙΑ ΤΟΥ MY STYLE ROCKS (ΒΙΝΤΕΟ)

Posted on: October 11th, 2018 by ldomazos ldomazos No Comments

Αθάνατη Ελλάδα. Τι βγάζεις. Η Σπυροπούλου παρουσιάστρια, απο το πουθενά, λένε είναι ώραία γυναίκα προφανώς βλέποντάς την στη τηλεόραση μπογιατισμένη και σουβατισμένη. Την είδα μια δυό φορές και στο παιχνίδι που συμμετείχε δεν μου έκανε κανένα κλίκ. Μια μπουνταλού για τον αποδυτηριάκια και απο μόρφωση ειδικά στην Γεωγραφία σκίζει το κορίτσι αφού ρώτησε απο πότε το Λουτράκι ανήκει στην Πελοπόννησο. Μάλλον απο τον καιρό που έγινε η Ναυμαχία της Ναυπάκτου κάπου κοντά στα οχυρά του Ρούπελ. Να το καλουμπουρίσουμε και λιγάκι γιατί με τα σκουπίδια άκρη δεν βγάζεις.  Άκου τώρα διάλογο να φρίξεις, να τραβάς τα βυζιά σου να τα κάνεις τιράντες.

Η Τάνια ξεκίνησε να εξιστορεί αναφερόμενη στην καταγωγή της που είναι μισή από την Κρήτη και μισή από την Πελοπόννησο, το Λουτράκι. Η παρουσιάστρια τότε του παιχνιδιού ρώτησε την παίκτρια από πότε το Λουτράκι ανήκει στην Πελοπόννησο λαμβάνοντας την επική απάντηση της Τάνιας.

«Το Λουτράκι είναι στην Πελοπόννησο, στον νομό Πελοποννήσου. Ονομάζεται Κόρινθος αλλά ανήκει στον νομό Πελοποννήσου», ήταν τα πρώτα λόγια – μαχαιριές στη γεωγραφία του δημοτικού, ενώ μάταια η συμπαίκτριά της Έφη φώναζε από τη θέση της «Νομός Κορινθίας».

Η Τάνια επέμενε: «Πελοποννήσου. Αντικειμενικά ναι, Κορινθίας αλλά είναι στο νομο Πελοποννήσου. Τουλάχιστον έτσι ήτανε μέχρι που το ξέρω».

«Εγώ έχω πάει σε όλα αυτά τα μέρη, πολύ ωραία», ήταν τα λόγια της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου προσπαθώντας να σώσει οτιδήποτε μπορούσε να σώσει, αλλά ήταν πλέον αργά.