ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑΚΙΑΣ

Posted on: October 11th, 2018 by ldomazos ldomazos No Comments

Τελικά οι αμερικάνοι μπορεί να κάνουν τους προχωρημένους αλλά σε πολλά ζητήματα είναι πίσω. Μια καθηγήτρια 23 χρονών ομολόγησε ότι έκανε σέξ με 15χρονο μαθητή. Έφηβος ο 15χρονος νεαρή και η καθηγήτρια έσμιξαν και το έκαναν. Που το παράξενο, το αφύσικο λέει ο αποδυτηριάκιας. Δηλαδή στην Αμερική οι γονείς 15χρονων αγοριών δεν γνωρίζουν ότι τα παιιδιά τους έχουν ανάγκη να κάνουν σέξ, να  γνωρίσουν το σέξ, να μάθουν σέξ τι προτιμάνε δηλαδή να πηγαίνουν στα πορνεία μία μέσα μία έξω και να φεύγουν. Είναι φοβεροί οι αμερικάνοι, ινδιάνοι είναι λέει ο αποδυτηριάκιας κι΄αυτοί και οι δικαστές τους. Να δούμε το στόρυ όμως.Στην ομολογία ότι έκανε σεξ με έναν 15χρονο μαθητή της αρκετές φορές τους περασμένους μήνες προχώρησε μια 23χρονη καθηγήτρια λυκείου στο Τέξας αποδίδοντας τις στενές επαφές στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της σε «καυτά» μηνύματα που αντάλλαξε με τον ανήλικο μέσω Snapchat.

Η μαθηματικός Έρικα Ντινόρα Γκόμεζ συνελήφθη τη Δευτέρα μετά τα στοιχεία που έδωσε στην αστυνομία ο ίδιος ο 15χρονος κατά τη διάρκεια συζήτησης με αστυνομικούς στο Όστιν.
Η Γκόμεζ ομολόγησε ότι γνώρισε τον 15χρονο τον Ιανουάριο και άρχισε να κάνει σεξ μαζί του τον Αύγοστο. Σύμφωνα με την ίδια το παράνομο ζευγάρι έκανε σεξ 4-5 φορές τους τελευταίους μήνες.

Η μητέρα του 15χρονου κατήγγειλε ότι η 23χρονη μαθηματικός «πειραματίστηκε σεξουαλικά» με το παιδί της.
Το νήμα της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν η μητέρα του 15χρονου τον αντιλήφθηκε να επιστρέφει στο σπίτι τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής. Αφού τον άφησε να κοιμηθεί στη συνέχεια πήρε το κινητό του και βρήκε τα ερωτικά μηνύματα που είχε ανταλλάξει μαζί του η Γκόμεζ συνδυάζοντας το παρατσούκλι της στο Snapchat με το προφίλ της στο Facebook.

Η Γκόμεζ παραμένει κρατούμενη με δικαστήριο να της έχει επιβάλει εγγύηση 75.000 δολαρίων.