ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΓΟΗΤΕΙΑ Ο ΚΑΡΑΦΛΟΣ ΑΝΤΡΑΣ

Posted on: September 15th, 2018 by ldomazos ldomazos No Comments

Πέρασε η εποχή των μαλιάδων και τώρα ζούμε στην εποχή των καραφλών. Οι καραφλοί δείχνουν και πιό ψηλοί πιο δυναμικοί και είναι περισσότερο ελκυστικοί στις γυναίκες. Κανένας καραφλός σήμερα δεν αισθάνεται κόμπλεξ απέναντι στους μαλιάδες. Μάλλον οι μαλιάδες έχουν κόμπλεξ τώρα απέναντι στους καραφλούς. Το πιο βασικό ότι είναι πιο ελκυστικοί στις γυναίκες. Άλλη γοητεία έχει ο καραφλός. Διαπιστώθηκε ότι οι φαλακροί άνδρες φαίνονται τουλάχιστον δυόμισι εκατοστά ψηλότεροι και 13% πιο δυνατοί συγκριτικά με τους άνδρες με πυκνά ή αραιά μαλλιά.Το γεγονός ότι φαίνονται κυριαρχικοί σημαίνει ότι «μπορούν να τα πάνε και καλύτερα στις οικονομικές διαπραγματεύσεις». Και στην διαχείρηση των σχέσεων θα πέι ο αποδυτηριάκιας.
Τα αποτελέσματα της έρευνας αφορούν τόσο τους άνδρες που έχασαν τα μαλλιά τους εξαιτίας τριχόπτωσης, όσο και αυτούς που τα ξύρισαν από επιλογή.
Εκτός όμως από τα θετικά συμπεράσματα παρατηρήθηκε επίσης, ότι οι φαλακροί άνδρες φαίνονται κατά μέσο όρο 4 χρόνια μεγαλύτεροι. Μάλον μικρότεροι θα πεί ο αποδυτηριάκιας και διορθώνει την έρευνα.

Η μελέτη έγινε από το Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια, στην οποία ζητήθηκε από άνδρες και γυναίκες να βαθμολογήσουν φωτογραφίες ανδρών με βάση την ελκυστικότητα, την αυτοπεποίθηση και την επιβλητικότητα που ενέπνεαν.