ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΕΝΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΡΕ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΣΤΟΝ ΙΩΝΑ

Posted on: September 13th, 2018 by ldomazos ldomazos No Comments

Διαβάζω εκανε κάποιες δηλώσεις ο Ιωνάς για την κάρτα οπαδού  «Εφόσον υπάρχει νομοθεσία, κανείς δεν μπορεί να την παραγνωρίσει. Υπάρχει απόφαση, η νομοθεσία είναι εκεί. Πρέπει να υπαρχει ο απαιτούμενος σεβασμός στον κάθε ένα που πηγαίνει στο γήπεδο. ‘Η εφαρμόζεται ή δεν εφαρμόζεται ο νόμος;..», είπε στον Super Sport FM και πρόσθεσε: «Δεν είναι θέμα διαλόγου η κάρτα φιλάθλου, υπάρχει νομοθεσία και δεν νομίζω να είναι θέμα αυτό (σ.σ. πιθανή τροποποίηση του νόμου ή αλλαγή) που πρέπει να απασχολήσει την κυβέρνηση…». Αυτά είπε ο Ιωνάς και πήρε απάντηση απο τους πορτοκαλί με τον αγενή χαρακτηρισμό ρε. Συγκεκριμένα απάντησαν οι πορτοκαλί

“Όταν ρε …. όποιος θέλει αλωνίζει μέσα στην Κύπρο υπό το “άγρυπνο βλέμμα της αστυνομίας” …., όταν κάθε δυο βδομάδες καίγεται κι άλλη επιχείρηση, όταν οι μπάτσοι …. συλλαμβάνονται για εμπορία προσώπων, όταν καίγονται “καταλάθος” αίθουσες τεκμηρίων, όταν στις φυλακές επικρατεί ο νόμος της ζούγκλας, όταν οι ρουφιάνοι …. ψευδομαρτυρούν και χτυπάνε στα τυφλά γυναίκες και παιδιά στα γήπεδα, και βγαίνεις εσύ τώρα και μας λες ότι “πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος” να γελάσουμε ή να κλάψουμε μαζί σου ρε …..; Αν ήταν άλλος στη θέση σου θα τον είχαν στείλει …. μέχρι τώρα!”

Υ.Γ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΜΗ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ.

ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ…