ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΥ

Posted on: September 7th, 2018 by ldomazos ldomazos No Comments

Εγραφε χθές ο αποδυτηριάκιας στο αποδυτηριάκι με τίτλο ΜΕ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΑ. Ένας ένας την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια για Τράπεζα Κύπρου όπως γράφει σήμερα ο Φιλελεύθερος.Ο αποδυτηριάκιας είχε μυριστεί το κανόνι της λαικής και το είχε γράψει. Τώρα να σου πώ και το άλλο που το έγραψα προχθές ότι η ελληνική τράπεζα παρουσιάσθηκε εντελώς ανέτοιμη απο την Δευτέρα που ανέλαβε τον συνεργατισμό. Ξεκίνησε με πλιάτσικο όχι κούρεμα όπως λένε αλλά πλιάτσικο αυτή είναι η σωστή λέξη που ατυπώνει το ξεκίνημα της ελληνικής σε λογαριασμούς πελατών του συνεργατισμού. Αυτό το πλιάτσικο θα της στοιχίσει και αγνοείστε τι λέει η Ιρένα ή Γκαλένα πως την λένε. Δεν ξέρουν τι τους γίνεται ούτε που πατάνε, ούτε που πάνε, ούτε που έρχονται. Εμπιστοσύνη απο πελάτες του συνεργατισμού η ελληνική δεν έχει οπότε αυτό θα της στοιχίσει. Ήδη αρκετοί πελάτες του συνεργατισμού θα μεταφέρουν μισθούς και λογαριασμούς σε άλλη τράπεζα. Οπότε σύντομα η Ελληνική θα αρχίσει να παρουσιάζει πρόβλημα. Σημειώστε το να το θυμόσαστε. Μέχρι συντάξεις μπλόκαραν παράνομα. Και στο κάτω κάτω  οι πελάτες που επέλεξαν τον συεργατισμό δεν γουστάρουν την Ελληνική οπότε άκου τα χειρότερα για την ελληνική να έρχονται.

Σήμερα γράφει ο Φιλελεύθερος

Μεγάλη εισροή λιανικών πελατών (νοικοκυριά και μικρομεσαίες επιχειρήσεις) παρατηρείται στην Τράπεζα Κύπρου την τελευταία περίοδο, λόγω της αναστάτωσης που προκλήθηκε από τη διαδικασία απορρόφησης και την τελική μεταφορά των καλών εργασιών του Συνεργατισμού στην Ελληνική Τράπεζα.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, την περίοδο Ιουλίου – Αυγούστου ανοίχθηκαν 24.300 νέοι λογαριασμοί λιανικών πελατών στα καταστήματα της τράπεζας, με τα νέα cif (ταυτότητα πελάτη σε μία τράπεζα) να ανέρχονται 12.300.

Ο αριθμός των συναλλαγών ξεπερνά το 1,7 εκ,, σε μια περίοδο κατά την οποία ο όγκος συναλλαγών είναι συνήθως χαμηλός λόγω διακοπών.

Ενδεικτικά, όπως αναφέρθηκε στο ΚΥΠΕ, η ροή νέων πελατών ή επανενεργοποίησης πελατών τον Ιούλιο του 2018 υπερδιπλασιάστηκε σε σύγκριση την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου χρόνου, πλησιάζοντας τις 8.000.