ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΓΗΠΕΔΑ ΜΥΡΙΖΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ

Posted on: September 4th, 2018 by ldomazos ldomazos No Comments

Ένα σημαντικό βήμα στην προσπάθεια δημιουργίας του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ προέκυψε από την πλευρά της κυβέρνησης. Ισως να έχουν αρχίσει να προετοιμάζονται για εκλογές.  Όταν ακούς για νέα γήπεδα μυρίζει εκλογές λέει ο αποδυτηριάκιας.
Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα, του Πάνου Καμμένου και του αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος, Σωκράτη Φάμελλου συζητήθηκε το ενδεχόμενο στις εξαγγελίες που θα γίνουν στην προσεχή ΔΕΘ να συμπεριληφθεί και η νέα Τούμπα. Κάθε χρόνο ήμουν παρών στα εγκαίνια της έκθεσης στην Θεσ/νίκη είχε καλό τζερτζελέ και δεν τον έχανα. Απο υποσχέσεις άλλο τίποτα. Όλο θα ακουγες. ΘΑ.

Από την πλευρά  του Καμμένου υπήρξε δέσμευση ότι θα ικανοποιηθεί το αίτημα που έχει κατατεθεί από την πλευρά του ΠΑΟΚ να παραχωρηθεί ο περιβάλλων χώρος του γηπέδου (που ανήκει στο Ταμείο Εθνικής Άμυνας).

Παράλληλα, συζητήθηκε η δυνατότητα ανάπλασης του περιβάλλοντα χώρου (που θεωρείται απαραίτητη για να προχωρήσουν τα σχέδια του νέου γηπέδου), αλλά και το ενδεχόμενο επέκτασης της γραμμής του μετρό.