ΕΧΕΙ ΜΑΓΚΙΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΤΡΙΔΗ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ

Posted on: August 20th, 2018 by ldomazos ldomazos No Comments

Δεν μπορώ να μην αναφερθώ στην μαγκιά του ΑΠΟΕΛ να στείλει επιστολή για αναβολή στην λειτουργία της κάρτας οπαδού μέχρι τον δεύτερο γύρο. Έχει μαγκιά η διοίκηση του Πετρίδη την ίδια ώρα που οι υπόλοιπες διοικήσεις κρύβονται. Εδώ μιλάμε ίσια και σταράτα και δεν μας εμποδίζει κανένας να εκφραστούμε όπως ακριβώς εμείς γουστάρουμε. Αυτά που αναφέρει σε γενικές γραμμές η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ τα έχω αναφέρει απο την αρχή όταν τέθηκε έτσι θέμα. Μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ έχει αποδέκτες υπουργό δικαιοσύνης κοα και κοπ αναφέρει:

Επαναφέρουμε λοιπόν ξανά αυτή την εισήγηση η οποία εδράζεται σε δύο σημαντικούς λόγους:
1) Η κάρτα φιλάθλου με την διαδικασία που ακολουθείται αυτή την στιγμή δεν στοχεύει σε τίποτα περισσότερο από μια εικονική ταυτοποίηση. Αυτό είναι ένα ημίμετρο και τίποτα περισσότερο. Προς απόδειξη του πιο πάνω αναφέρουμε ότι αν ο οποιοσδήποτε φίλαθλος/κάτοχος κάρτας φιλάθλου προβεί σε οποιανδήποτε αντιαθλητική ενέργεια δεν μπορεί να αναγνωριστεί από κανένα σύστημα και κανένα μητρώο οπαδού. Το σύστημα που αυτή την στιγμή υπάρχει δεν έχει την δυνατότητα να ταυτίσει την λήψη φωτογραφίας από τις κάμερες ασφαλείας με οποιανδήποτε φωτογραφία υπάρχει μέσα στο μητρώο φιλάθλων. Ο μόνος τρόπος για να γίνει ταυτοποίηση είναι δηλαδή, ο χειριστής του μητρώου φιλάθλων να περάσει μια προς μια τις φωτογραφίες όλων όσων έχουν εγγραφεί (μέσα από έναν αριθμό δεκάδων χιλιάδων προσώπων). Ποια είναι λοιπόν η διαφορά από τα προηγούμενα μέτρα και μπήκαμε στην λογική της άμεσης εφαρμογής της κάρτας φιλάθλου από την στιγμή που δεν εξυπηρετεί τον βασικό σκοπό ύπαρξης της;
2) Μέχρι στιγμής και μόλις λίγες μέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος έχουν εκδοθεί λιγότερες από 15,000 κάρτες φιλάθλου. Αριθμός που όχι μόνο δεν πλησιάζει τις προβλέψεις αλλά ταυτόχρονα αποδεικνύει ότι δημιουργείται ένα μεγάλο μέτωπο αντίδρασης προς την απόφαση υποχρεωτικής κατοχής. Για να δώσουμε ένα παράδειγμα των αριθμών που θα έπρεπε να υφίστανται λίγες μέρες πριν από την υποχρεωτική εφαρμογή της κάρτας φιλάθλου, να αναφέρουμε ότι μόνο εμείς ως ΑΠΟΕΛ είχαμε εκδόσει 65,000 κάρτες Loyalty.

Να δούμε ποιά άλλη διοίκηση θα ακολουθήσει την διοίκηση Πετρίδη. Περιμένουμε …