3 ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ

Posted on: August 12th, 2018 by ldomazos ldomazos No Comments

Στην νεαρή ηλικία συνήθως ο άντρας δεν ενδιαφέρεται για το τι εσώρουχο φοράει ένα κορίτσι. Ποιός νοιάζεται για το εσώρουχο εκείνη την ώρα  αφού ο σκοπός σου είναι ένας και μοναδικός. Να της τα βγάλεις μάνι μάνι και να την κάνεις να πεί το δεσπότη Παναγιώτη. Μεγαλώνοντας αλλάζουν τα δεδομένα, Σε ενδιαφέρουν όλα. Και το βάψιμο στα νύχια των ποδιών και στο χεριών και το εσώρουχο και όλα. Αν μάλιστα η γυναίκα είναι λίγο τσαχπίνα και τα βγάζει αργά αργά και σου τα πετάει ακόμα καλύτερα. Είπαμε μεγαλώνοντας αλλάζουν πολλά. Μπορεί απο σαβουρογάμης που δεν άφηνες θηλυκή γάτα να γίνεις πολύ εκλεκτικός. Να μην σε ενδιαφέρει η ποσότητα αλλά η ποιότητα.

Ας δούμε ποιά είναι τα 3 εσώρουχα που δεν γουστάρουν να βλέπουν οι άντρες. Αν είσαι γυναίκα δώσε βάση στα γραφόμενα του αποδυτηριάκια.

Α) Άσπρο

Δεν έχει σημασία τι εσώρουχο είναι, σημασία έχει το χρώμα. Το άσπρο είναι σαν το Βέλγιο και τον Άγιο Βασίλη: Δεν υπάρχει. Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει μόνο στη διαφήμιση του Όμο και να απαγορευτεί για κάθε άλλη χρήση.

Έχετε δει ποτέ ταύρο να βλέπει το άσπρο χρώμα και να γίνεται τούρμπο; Ποτέ! Το αντίθετο συμβαίνει. Το βλέπει και στο πιτς φιτίλι γίνεται γατάκι. Υπάρχουν τόσα ωραία χρώματα, μαύρο, κόκκινο, πράσινο. Τελευταία φορά που κάποιος φόρεσε άσπρο και του πήγαινε ήταν ο Τραβόλτα στο Grease (φόραγε άσπρη κάλτσα μέχρι το γόνατο).

 

Β) Τα εσώρουχα της γιαγιάς

Εσχάτως έχουν επιστρέψει στη μόδα. Τα βλέπεις και νομίζεις ότι είσαι το αγόρι της Θεοπούλας στο «Παρά 5».

 

Και η Μόνικα Μπελούτσι να βάλει ψηλοκάβαλα εσώρουχα ένα σοκ μόλις τη δεις, θα το πάθεις (και δυο μη σου πω). Θέλοντας και μη η πρώτη σου αντίδραση θα είναι να την πάρεις στην κουζίνα να φτιάξεις δυο σφηνάκια με τίλιο να το κάψετε και απόψε κυρ-Στέφανε.

Γ) Κορδόνι

Κανόνας Νο1. Το εσώρουχο πρέπει να είναι σαν το Κίντερ-εκπληξη. Να έχεις μια αγωνία τι θα βγει από μέσα. Όταν τα βλέπεις όλα και δεν αφήνεται τίποτα στη φαντασία σου, χάνει τη νοστιμάδα του το πράγμα.

Το εσώρουχο-κορδόνι κρύβει όσα και το δάχτυλο, αν από πίσω του κρύβεται ένας ελέφαντας. Κανόνας Νο2 και πιο σημαντικός: Όσα περισσότερα δείχνεις, τόσο λιγότερο ερωτισμό αποπνέεις…