ΠΟΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑΣ ΠΑΡΟΜΟΙΑΣΕ ΤΟΝ ΑΛΕΦ ΜΕ ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥΡΕ;

Posted on: July 15th, 2018 by ldomazos ldomazos No Comments

Ο Άλεφ προβάρει τα «κιτρινόμαυρα» και μέχρι στιγμής μόνο καλά λόγια ακούγονται για τον 23χρονο μέσο. Ο πρώην συμπαίκτης τους στην Κύπρο, Φώτης Παπουλής, δεν δίστασε να τον παρομοιάσει με τον τεράστιο Γιάγια Τουρέ.

Αναλυτικά όσα είπε στην «LiveSport»:

«Είναι παικτάρα ο Άλεφ! Λίρα εκατό! Θυμίζει πολύ τον Γιάγια Τουρέ στο στιλ του. Ίσως… υπερβολικά! Τον θαυμάζει κιόλας από όσο θυμάμαι ως παίκτη. Είναι ένα χαφ που κάνει πολλές δουλειές. Δημιουργεί αλλά και κόβει. Είναι γενικά… παντού στο γήπεδο. Ένας Βραζιλιάνος χαφ που μαρκάρει κιόλας. Τον κάνει να ξεχωρίζει στο γήπεδο ότι παίζει εγκεφαλικά. Πέρα από τεχνική, έχει και μυαλό. Ξέρει που να τοποθετηθεί. Έχει μεγάλο διασκελισμό και αυτό τον βοηθά πολύ στις κινήσεις του στον χώρο και στο να μπορεί να βρίσκεται και στα δύο κομμάτια του παιχνιδιού»

«Το κυπριακό πρωτάθλημα δεν απέχει πολύ από το ελληνικό. Ο Άλεφ μπορεί να κάνει τη διαφορά στην ΑΕΚ και να σταθεί στο ύψος των απαιτήσεων, κάνοντας καριέρα στην ομάδα για πολλά χρόνια. Είναι πολύ φιλόδοξος και δουλευταράς. Δεν φοβάμαι τον Άλεφ, είναι παίκτης με αυτοπεποίθηση και θα καταφέρει με την μία να ενταχθεί στο σύνολο που δημιουργεί ο Μαρίνος Ουζουνίδης», σημείωσε ο Παπουλής.

fws.gr