ΤΟ ΣΕΞ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Posted on: July 14th, 2018 by ldomazos ldomazos No Comments

Πώς συνήθιζαν να κάνουν έρωτα οι αρχαίοι Έλληνες; Αυτή η ερώτηση μοιάζει ακριβώς σα να αναρωτιέται κανείς πως πηδιόντουσαν πριν δυο και πέντε χιλιάδες χρόνια οι σκύλοι. Οι γαϊδαροι. Οι βάτραχοι. Το κάθε ζώο. Κι όμως. Ο άνθρωπος είναι το μόνο ζώο που είτε γιατί ψάχνεται πως θα παράγει μεγαλύτερη σεξουαλική ηδονή, είτε γιατί καταπιεζότανε από την εκάστοτε θρησκεία, παρουσιάζει ποικιλία στο σχετικό ρεπερτόριο, κατά καιρούς.

Λέμε για τους αρχαίους Έλληνες κι όχι μόνον διότι είναι τα μακρινά πατριωτάκια μας. Είναι οι πρώτες πουτάνες στη γη στην Ιστορία του ανθρώπινου γένους οι αρχαίοι Έλληνες. Χαμούρες σκέτες. Ας πιάσουμε τους Αθηναίους. Καραμπινάτοι βάζελοι. Δεν κάνουμε πλάκα.

Όλοι οι Αθηναίοι αφεντικά. Με δούλους και Ι.Χ. επιχειρήσεις. Πρωί, κατά τις δέκα απαραιτήτως στην παλαίστρα, να γυμνάσουν το κορμί. Κατά τις 4 με 5 το απογευματάκι να βρεθούν στο συμπόσιο, πότε στο σπίτι του Αρίσταρχου, πότε στου Αριστομένη. Κι εκεί, στο συμπόσιο θα τα πούνε όλα, μέσα και για το γαμήσι.

Νο1 που το απέφευγαν γενικώς όλοι οι αρχαίοι Έλληνες, σε κάθε πόλη-κράτος. Το γλυφομούνι. Οκέϋ, να ικανοποιήσουμε την σύζυγο ή την εταίρα που κάνουμε κέφι, όμως όχι κοτζάμ άνδρες να γίνουμε εργαλείο παραγωγής ηδονής στην υπηρεσία της κάθε κυρίας.

Νο2, πώς γουστάρανε να το κάνουνε; Λέμε τα βασικά. Τι συνηθίζανε, τι δεν. Οι άνδρες, λοιπόν, την βρίσκανε στο από πίσω. Η διείσδυση γινότανε κανονικά μέσα στον κόλπο της γυναίκας, η οποία έσκυβε όσο γίνεται περισσότερο και ο επιβήτωρ σα σκύλος κανονικός έκανε τη δουλειά με ολοκληρωτική επαφή του με τους θηλυκούς γλουτούς.

apodytiriakias.gr