ΚΑΗΚΕ ΤΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ (ΒΙΝΤΕΟ)

Posted on: July 12th, 2018 by ldomazos ldomazos No Comments

Η Κροατία, είναι για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελικό Μουντιάλ! Ετσι, οι Κροάτες βγήκαν στους δρόμους για να πανηγυρίσουν την μεγάλη επιτυχία και το Ζάγκρεμπ γέμισε από κόσμο που πανηγύριζε με την ψυχή του.Με παρατεταμένες κόρνες, καπνογόνα και πυροτεχνήματα οι Κροάτες φίλαθλοι, πανηγύρισαν στο Ζάγκρεμπ, την ιστορική πρόκριση της ομάδας τους.

Το όνομα του Μάριο Μάντζουκιτς, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-1 και έστειλε τη βαλκανική χώρα για πρώτη φορά σε τελικό Μουντιάλ, έγινε σύνθημα στα χείλη των φιλάθλων. «Είχαμε ελπίδα και πιστεύαμε στην ομάδα μας, αλλά το συναίσθημα όταν προκριθήκαμε στον τελικό δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα», δήλωσε ένας Κροάτης φίλαθλος από το Ζάγκρεμπ.

Η χώρα των περίπου 4 εκατομμυρίων ανθρώπων ζούσε και ανέπνεε για τον ημιτελικό με την Αγγλία, παρακολουθώντας το παιχνίδι σε οθόνες που είχαν στηθεί σε πλατείες και καφετέριες, ενώ περισσότεροι από 10.000 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία για να παρακολουθήσουν τον αγώνα παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και τη βροχή.