ΠΟΛΙΤΙΚΑ

ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Φραστική επίθεση εναντίον του Τσίπρα στο Λονδίνο: «Προδότη πούλησες τη Μακεδονία»!

Την είδηση μεταδίδει ο ΣΚΑΪ και αφορά σε φραστική επίθεση από συγκεντρωμένους εναντίον του Αλέξη Τσίπρα, το βράδυ της Δευτέρας 25.06.2018, έξω από το Ελληνικό Κέντρο στο Λονδίνο.

Περίπου τέσσερις έλληνες από το απέναντι πεζοδρόμιο φώναξαν:
«Προδότη πούλησες τη Μακεδονία δώσε και την Κύπρο».
Ένας άλλος του φώναξε: «Πούλησες τη Μακεδονία για 30 αργύρια» και πέταξε κέρματα στο δρόμο.
Ο κ. Τσίπρας μόλις είχε συναντηθεί με έλληνες επαγγελματίες, επιχειρηματίες και επιστήμονες που δραστηριοποιούνται στη βρετανική πρωτεύουσα.
Εδώ να σημειωθεί πως αρχικά είχε αναρτηθεί βίντεο στο YouTube που έδειχνε όλο το περιστατικό. Ωστόσο, λίγα λεπτά αργότερα… εξαφανίστηκε!

Νωρίτερα, για τον ρόλο της Εκκλησίας στη στήριξη της ομογένειας συνομίλησαν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων & Μεγάλης Βρετανίας Γρηγόριο.
Επιπλέον, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στο σημαντικό κοινωνικό έργο της Εκκλησίας στην ελληνική κοινότητα της Μ. Βρετανίας.
Αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον σεβασμιότατο κ. Γρηγόριο ο Α. Τσίπρας είδε απόψε νέους Έλληνες εργαζόμενους και επιστήμονες που ζουν και εργάζονται στη Μεγάλη Βρετανία.
Αύριο, Τρίτη, 26 Ιουνίου στο Λονδίνο, ο κ. Τσίπρας θα μεταβεί στην πρωθυπουργική κατοικία στο 10 της Ντάουνινγκ Στριτ όπου θα έχει συνομιλίες με την Βρετανίδα πρωθυπουργό, Τερέζα Μέι.
Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο Έλληνας πρωθυπουργός θα έχει, μεταξύ άλλων, και συνάντηση με οικονομικούς παράγοντες από το City του Λονδίνου.

 

Comments

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

To Top