ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ

Posted on: June 19th, 2018 by ldomazos ldomazos No Comments

Στον αποδυτηριάκια όλα τα προσέχουμε στις γυναίκες. Απο τα νύχια μέχρι την κορφή.Τίποτα δεν αφήνουμε να περάσει απαρατήρητο. Γυναικείο καθαρά το θέμα να ξεφεύγουμε και λίγο απο το μουντιάλ. Εξάλλου το ποσοστό γυναικών που διαβάζει αποδυτηριάκια είναι κοντά στο 50-50 με αυτό των αντρών. Ο Ιούνιος έχει μπει για τα καλά και το καλοκαίρι είναι πιο κοντά από ποτέ. Τώρα είναι η εποχή που ψάχνεις διακαώς το ιδανικό φόρεμα για τα beach party, το κατάλληλο μαγιό αλλά και τσάντα  για τις εξορμήσεις στην παραλία, αλλά και το next best χρώμα στο επόμενο manicure σου.

Εμείς βρήκαμε τη φετινή απόχρωση που θα ερωτευθείς και όσο κι αν το φούξια καρπουζί είναι το απόλυτο καλοκαιρινό χρώμα στα νύχια, θα θες να επιστρέφεις σε αυτή ξανά και ξανά. Μια μικρή αλλαγή δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

Μιλάμε για το baby blue που θα κυριαρχήσει φέτος. Το απαλό αλλά ξεχωριστό χρώμα, κάτι ανάμεσα σε λευκό και γαλάζιο, ταιριάζει σε όλους τις αποχρώσεις δέρματος και φαίνεται εξαιρετικό, ανεξάρτητα από το τελείωμα που θα διαλέξεις. Ανάλογα με τις προτιμήσεις σου στα χρώματα, μπορείς να επιλέξεις ένα φωτεινό παστέλ ή μια πιο muted επιλογή.

Για να σε βοηθήσουμε να υιοθετήσεις αυτό το trend, συγκεντρώσαμε πέντε χρώματα σε διαφορετικές αποχρώσεις του baby blue για να διαλέξεις. Κλείσε το επόμενο ραντεβού σου και φρόντισε να προσθέσεις κάτι μπλε.

govastileto.gr