ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!! ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΡΕΙΟ ΟΛΗ Η ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ (ΜΕΡΟΣ Α)

Τι ακριβώς συμβαίνει με το Τσίρειο γιατί το όλο θέμα έχει καταντήσει πλέον κοροιδία για όλους του Λεμεσιανούς φιλάθλους. Αποκαλύπτουμε όλη την αλληλογραφία της εταιρείας DIMCO PLC Ltd με το Δ.Σ του Γ.ΣΟ. 
ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ
Θέμα : Αντικατάσταση/ Ενίσχυση Φωτισμού Τσιρείου Σταδίου για να εμπίπτει στα πρότυπα της UEFA
Ιστορικό/Συναντήσεις

 • Μετά από συνάντηση εκπροσώπων της εταιρείας DIMCO PLC , με τους υπευθύνους του Σταδίου, και μετά από συνεννόηση που είχα με τον κυρ. Κώστα Τσιγαρή πήγα στο Στάδιο, στις 20/12/2017 με σκοπό να μετρήσω τα φώτα και να δω από κοντά τις ανάγκες του Σταδίου. Όπως μου ζήτησε ο κυρ. Τσιγαρής ετοίμασα και του έστειλα μία προσφορά, με ημερομηνία 3/01/2018 με τιμές μονάδας για ένα προβολέα, ένα σποτ και ένα τετράγωνο πάνελ οροφής. Θα την προωθούσε στην επιτροπή/συμβούλιο και θα επανέρχονταν πίσω σε εμάς.
 • Μετά από πιέσεις και τηλεφωνήματα από εμάς, μας ενημέρωσαν ότι η προσφορά μας δεν ήταν σωστή (αυτά μας ζήτησαν) και ήθελαν μία ολοκληρωμένη προσφορά για αντικατάσταση των περισσότερων φωτιστικών μέσα στους κοινόχρηστους χώρους του Σταδίου και των γραφείων με LED όπως και ξεχωριστή  προσφορά με μετρήσεις για την ενίσχυση του φωτισμού εντός του αγωνιστικού χώρου (προβολείς)
 • Προσωπικά επισκέφθηκα 2 φορές το Στάδιο, και μετά από υποδείξεις του κυρ. Τσιγαρή καταμέτρησα όλα σχεδόν τα φωτιστικά προς αντικατάσταση και στην Ανατολική και στην Δυτική κερκίδα του Σταδίου, και στις 17/1/2017 μετά την λήξη του αγώνα πρωταθλήματος Απόλλων –Ομόνοια , εγώ με ένα από τους ιδιοκτήτες της εταιρείας, τον Μάριο Δημήτριου μετρήσαμε τον φωτισμό μέσα στον αγωνιστικό χώρο, καταγράψαμε όλες τις μετρήσεις σε ειδικό έντυπο, το οποίο στάλθηκε στην κατασκευάστρια εταιρεία στην Ιταλία, για ολοκλήρωση της μελέτης φωτισμού του Τσιρείου Σταδίου.
 • Στις 29/1/2018 στάλθηκε η προσφορά μας, ολοκληρωμένη, με όλες τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές στους υπευθύνους του Σταδίου . Επίσης στείλαμε και την μελέτη από την εταιρεία στη Ιταλία (72 σελίδες) και προσφορά για αντικατάσταση των φωτιστικών των κοινόχρηστων χώρων
 • Η προσφορά αποτελείτο από 2 μέρη. Ένα για ολική αντικατάσταση του υφιστάμενου φωτισμού των προβολέων και μία δεύτερη για ενίσχυση των υφιστάμενων προβολέων ώστε να ανταποκρίνονται στα πρότυπα της UEFA και παραδόθηκε και σε έντυπη μορφή στα γραφεία του Σταδίου.
 • Μετά από κάποιες αναβολές συνεδριάσεων και μετά από διάφορες πιέσεις από εμάς και άλλους εμπλεκόμενους, μετά από συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου μας στάλθηκε μία επιστολή, στις 5/4/2018, μετά από 2 μήνες,  από τον Γενικό Διευθυντή , κυρ Ρογήρο Αγγελίδη με την οποία μας ζητούσαν κάποιες διευκρινήσεις, από τις οποίες οι περισσότερες ήταν ξεκάθαρες στην αρχική μας προσφορά!! Σαν DIMCO απαντήσαμε ξανά με επιστολή, στις 11/4/2018.

 
Αποτέλεσμα :

 • Εκτός από την αχρείαστη ή/και σκόπιμη καθυστέρηση, του Διοικητικού Συμβουλίου, δεν ενημερωθήκαμε ποτέ επίσημα σαν DIMCO, για το τι έχουν αποφασίσει. Έμμεσα μάθαμε ότι δεν θα προχωρήσουν δια τον λόγο ότι η εταιρεία μας δεν μπορούσε να δώσει πριν την τοποθέτηση των προβολέων, πιστοποίηση/βεβαίωση για το αποτέλεσμα ή την ισχύ του φωτισμού. ΠΩΣ μπορούσε αυτό να γίνει! Κανένας δεν γνωρίζει ή ακόμα κανένας δεν ξέρει γιατί το Διοικητικό Συμβούλιο είχε την απαίτηση να δώσουμε πιστοποίηση (έστω και από πριν) για τους υφιστάμενους προβολείς που δεν ήταν δικοί μας και φυσικά δεν εγκαταστάθηκαν από εμάς αλλά  από κάποιο άλλον πριν από πολλά χρόνια!!
 • Δεν μας κάλεσε ποτέ κανένας, ούτε έστω τηλεφωνικά να δώσουμε περαιτέρω! εξηγήσεις ή να λύσουμε οποιεσδήποτε τεχνικές απορίες είχε το Συμβούλιο στην Συνεδρία του!
 • Η όλη καθυστέρηση ανάγκασε και φέτος τις ομάδες της Λεμεσού να δηλώσουν σαν έδρα τους γήπεδα όπως το ΑΕΚ Αρένα ή το ΓΣΠ
 • Το Τσιρειο Στάδιο έμεινε ακόμα μία χρονιά ανεκμετάλλευτο από τις τοπικές ομάδες, και σε κακή κατάσταση φωτισμού (υπάρχουν σημεία τα οποία είναι σχεδόν σκοτεινά όταν οι αγώνες διεξάγοντα νύκτα)
 • Ταλαιπωρία χιλιάδων οπαδών της Λεμεσού
 • Εκτός από το σχετικά χαμηλό κόστος αντικατάστασης ή ενίσχυσης των υφιστάμενων προβολέων, η εταιρεία μας εισηγήθηκε και άλλες εναλλακτικές λύσεις όσον αφορά την αποπληρωμή των προβολέων, αλλά για ακόμα μια φορά κανένας δεν μας κάλεσε επίσημα να το συζητήσουμε ή να παρουσιάσουμε τυχόν εναλλακτικές λύσεις!

Σημείωση: Επισυνάπτονται οι προσφορές, και η επικοινωνία που είχαμε με μέλη του Συμβουλίου και γραμματεία του Σταδίου, όπως και ολόκληρη η μελέτη από την κατασκευάστρια εταιρία στην Ιταλία
Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνήσετε μάζα μου οποιαδήποτε στιγμή
Με εκτίμηση,
 

Comments

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

To Top