ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΡΩΣΙΔΕΣ …… ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

Μουντιάλ- Ο λυμπιακοί αγώνες-Παγκόσμιοι αγώνες σχετίζονται με το σέξ. Ακου τώρα να δείς, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Νιγηρίας απαγόρευσε στους ποδοσφαιριστές του να έρθουν σε ερωτική επαφή με Ρωσίδες στη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Λογικό λέει ο αποδυτηριάκιας γιατι μέσα στα ξενοδοχεία θα τριγυρνούν πολλά πουτανάκια όπως συμβαίνει εξάλλου σε όλα τα ξενοδοχεία ανάλογα με τα αστέρια του είναι και τα πουτανάκια. Πολλά ξενοδοχεία τα έχουν στο περιμενε και αν ζητήσει κάποιος κάποια για να περάσει ευχάριστα την βραδυά με ένα τηλέφωνο έρχεται στο άψε σβήσε.
Ο Γκέρνοτ Ρορ λοιπόν αποφάσισε να επιβάλει… γερμανική πειθαρχεία, αλλά για να μην προκαλέσει αντιδράσεις ξεκαθάρισε ότι οι σύζυγοι και οι σύντροφοι των παικτών θα μπορούν να τους συναντούν μετά από τους αγώνες.

Θυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες ο διευθυντής του Κέντρου Ασφαλείας του Πανεπιστημίου του Μπάκιγχαμ προειδοποίησε τους Βρετανούς ποδοσφαιριστές να αποφεύγουν τις στενές επαφές με Ρωσίδες γιατί μπορεί ο στόχος τους να είναι στη συνέχεια να τους εκβιάσουν! Κί αυτό σωστό εξάλλου τα τάμπλ οιτ στην Αγγλία και όχι μόνον τα κυνηγάνε αυτά και πληρώνουν  όσο όσο.
Σύμφωνα με τον ίδιο οι Ρωσίδες μπορεί να αποδεχθούν το μυστικό όπλο του Κρεμλίνου για να σαμποτάρει την πορεία της εθνικής ομάδας της Αγγλίας στη διοργάνωση.
Η Νιγηρία είναι στον τέταρτο όμιλο και θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Αργεντινή, την Ισλανδία και την Κροατία.

Comments

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

To Top