ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΡΝΟ

Μου έλεγε κάποιος μια φορά ότι δεν υπάρχει πιο δύσκολο πράγμα να παίζεις σε ταινίες πορνό. Νόμιζε ο παπάρας ότι θα πήγαινε εκεί  θα τον τραβούσαν ένα βίντεο θα έριχνε το τεμάχιό του και θα έφευγε. Τόσο μαλάκας ήταν ο άνθρωπος. Δεν ήξερε ότι για να γυρίσεις μια σκηνή θα έπρεπε να φάς ώρες πολλές κι΄αν τελείωνες πρίν την πάρεις απο παντού ήσουνα στο περίμενε να ξανασηκωθεί ο μπάμπης να γυρίσεις την επόμενη σκηνή. Άσε τα λεφτά που παίρνουν είναι ψίχουλα γι΄αυτό και μία-μία την κάνουν απο την βιομηχανία του πορνό με ελαφρά πηδηματάκια. Να δούμε όμως τι λένε κάποιες πορνοστάρ για την δουλειά τους. 
Πίσω από τις κάμερες, οι πρωταγωνίστριες της βιομηχανίως ψυχαγωγίας ενηλίκων είναι κανονικοί άνθρωποι, με προβλήματα, και πολλά από αυτά έχουν να κάνουν ακριβώς με την εργασία τους, η οποία σύμφωνα με αυτές είναι εξαιρετικά απαιτητική, χωρίς μάλιστα να “πληρώνει” τόσο καλά.
«Κατ’ αρχάς, τα χρήματα που βγάζεις ως πορνοστάρ δεν είναι σε καμία περίπτωση τόσα πολλά, όσα νομίζει ο περισσότερος κόσμος», εκμυστηρεύεται η διάσημη Αμερικανίδα (με καταγωγή από Ασία) πορνοστάρ Άσα Ακίρα.
«Έχουν την εντύπωση ότι η βιομηχανία του πορνό είναι βιομηχανία δισεκατομμυρίων αλλά δεν είναι έτσι. Πρέπει να πληρώνεις μόνο σου για ασφάλεια ζωής, δεν έχεις καθόλου προνόμια. Μόνο για εξετάσεις που πηγαίνω κάθε δύο εβδομάδες χρειάζομαι 150 δολάρια.
Μετά είναι και η προσωπική περιποίηση, η οποία είναι εξαιρετικά απαιτητική. Χρειάζεσαι 50 δολάρια για τα νύχια, ή για τα extensions στα μαλλιά ή για το οτιδήποτε», συμπληρώνει η Άσα.
“Οι άνθρωποι νομίζουν ότι τα στούντιο της πορνοβιομηχανίας ειναι κοκαίνη και ατελείωτα όργια… Ότι έρχεσαι 3 το μεσημέρι στη δουλειά, και φεύγεις όποτε θες. Κι εγώ αυτό νόμιζα πριν μπω σε αυτό το χώρο. Δεν είναι καθόλου έτσι όμως», καταλήγει η Άσα.
Η αφρομαερικανίδα Νίκι Ντάρλιγκ από μεριά της δηλώνει ότι “το να καταφέρνεις μπροστά από ένα συνεργείο με κάμερες και ανθρώπους να κάνεις τις κινήσεις του σώματος σου να φαίνονται όμορφες κατά τη διάρκεια της πράξης, είναι πάρα πολύ δύσκολο”.

Comments

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

To Top