ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΤΖΕΡΑΡΝΤ- ΛΑΜΠΑΡΝΤ-ΦΕΡΝΤΙΝΑΝΤ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΡΑΜΟΣ

Δεν νομίζω να υπάρχει ποδοσφαιριστής που είδε ανταθλητική την ενέργεια του Ράμος. Το είπα. Ένα φάουλ ήταν και τίποτα περισσότερο. Ο κόσμος μιλάει αισθηματικά αλλά με αισθήματα στο ποδόσφαιρο δεν περπατάς. Τα αισθήματα είναι για τους ερωτες και όχι για την αρένα. Τρεις θρυλικές μορφές του αγγλικού ποδοσφαίρου τόνισαν ότι δεν είδαν πρόθεση στην ενέργειά του αυτή.
Την ώρα που στα social media το δηλητήριο πέφτει ποτάμι εναντίον του Σέρχιο Ράμος τρεις θρυλικές μορφές του αγγλικού ποδοσφαίρου τον έβγαλαν λάδι. Στο στούντιο του αγγλικού BT Sports βρέθηκαν σε ρόλο σχολιαστών οι Φρανκ Λάμπαρντ, Στίβεν Τζέραρντ και Ρίο Φέρντιναντ, οι οποίοι δεν είδαν πρόθεση στην ενέργεια του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης: «Δεν βλέπω πρόθεση. Ο Ράμος ήρθε κοντά, όπως κάθε αμυντικός πρέπει να κάνει και μερικές φορές όταν έρχεσαι σε επαφή τότε τα χέρια κλειδώνουν. Θα έλεγα ότι είναι περισσότερο άτυχος από τον τρόπο που πέφτει», ήταν τα λόγια του Φρανκ Λάμπαρντ, με τα οποία συμφώνησε και ο Στίβεν Τζέραρντ: «Όχι, δεν βλέπω κάποια πρόθεση. Δεν πιστεύω ότι ήθελε στα αλήθεια να προκαλέσει αυτόν τον τραυματισμό».
Ερωτηθείς για την εικόνα του Σέρχιο Ράμος να αστειεύεται με τον βοηθό, την ώρα της αναγκαστικής αλλαγής του Μοχάμεντ Σαλάχ, ο Ρίο Φέρντιναντ εξέφρασε την άποψη ότι πρόκειται για δύο ξεχωριστά περιστατικά: «Δεν θα συνέδεα τα δύο περιστατικά. Νομίζω ότι ήταν μία καλή αμυντική ενέργεια από τον Ράμος και δεν πιστεύω ότι ήθελε να τραυματίσει τον Σαλάχ».

Comments

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

To Top