ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Ο ΟΡΓΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ''ΤΕΛΟΣ'' ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ

Ο πιο ευχάριστος, ο πιο ηδονικός, ο πιο πανηδονικός «πυροβολισμός» για την γυναίκα είναι όταν φθάσει στον οργασμό. Εκείνη η στιγμή των 10 και 20 δευτερολέπτων, ίσως και περισσότερο από μισό λεπτό της απόλυτης σεξουαλικής της κορύφωσης, θα την εκτινάξει ολόκληρη, θα την στείλει πάνω σε μαγικό χαλί.
Ο άνδρας τελείωσε όταν σβήσει το μπουρλότο του που έριξε μέσα της, όμως για εκείνην δεν τελειώνει το έργο με τον οργασμό της. Το τέλος, ειδικά για την γυναίκα, έχει ανάγκη και τον «επίλογο» του.
Σε θέλει. Βασικό αυτό. Όπως επίσης, βασικότατο κι αυτό, ερωτικά, σεξουαλικά γουστάρει να το κάνει μαζί σου. Το σημειώνουμε, διότι υπάρχουν γυναίκες που ανοίγουν τα πόδια χωρίς να το κάνουν κέφι, «κάθονται» από συζυγικό, από γκομενικό «καθήκον».
Όταν, λοιπόν, η κυρία θέλει, πολύ περισσότερο γουστάρει ειδικά εσένα, τότε το πράμα βρίσκεται στον πιο σωστό δρόμο. Επειδή για την γυναίκα δουλεύει πνευματικά η ιδανική «προθέρμανση» και το σύμπαν μέσα της αρχίζει κιόλας να προετοιμάζεται καλύτερα… Τότε ακριβώς ξεκινάει το παιχνίδι από τον άνδρα. Με το έργο που το λέμε ”προκαταρκτικά”. Να την ανάψει, να την διεγείρει, να την «ξυπνήσει», κι αυτό θα έχει συμβεί όταν εκείνη υγρανθεί στον κόλπο, και θα «φαρδύνει» ο κόλπος. Θα «σηκωθεί» η κλειτορίδα, θα σκληρύνουν οι ρώγες στο στήθος, η δε καρδιά της και η αναπνοή της θα μπουν σ’ άλλους ρυθμούς.
Στην πραγματικότητα η γυναίκα έχει αρχίσει να κάνει σεξ από τη στιγμή που «φτιάχνεται», όχι αργότερα όταν θα τον δεχθεί μέσα της. Κι όλα θα κυλάνε τέλεια, δηλαδή η «διαδικασία» εξελίσσεται όπως το απαιτεί, το ΄χει ανάγκη το σύστημα της γυναίκας, όχι του άνδρα, όταν το αιδοίο γεμίσει από τα υγρά και των δύο εραστών. Υγρά, τα… λιπαντικά στην περίπτωση, όχι το σπέρμα.
Η γυναίκα έφθασε στον πολυπόθητο οργασμό. Οι μυικές συσπάσεις στον κόλπο της και στην μήτρα της την απογείωσαν. Έχει ξεφύγει η κυρία. Δίπλα σου είναι, μέσα στην αγκαλιά σου, όμως βρίσκεται «αλλού». Μην την «αφήνεις» αμέσως, μη ξεκόβεις απ’ αυτήν συναισθηματικά, και σωματικά.
Ο σωστός παίκτης αφού σκόραρε, αφού ικανοποίησε την σύντροφό του χαρίζοντας της οργασμό, οργασμούς ίσως, συνεχίζει να είναι «μαζί της», μέχρι εκείνη να… επιστρέψει απ’ εκεί που ταξίδεψε, απ’ εκεί που εκτοξεύτηκε πυραυλικά.
Στον αθλητισμό το λένε «αποκατάσταση». Το ίδιο και στο σεξ. Ο οργανισμός της γυναίκας μετά τον οργασμό χρειάζεται τη συντροφικότητα, τη μετασεξουαλική τρυφερότητα του άνδρα.
apodytiriakias.gr

Comments

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

To Top