ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΒΓΑΖΕΙ ΠΑΛΙ ΤΑ "ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ" ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Επειδή με τις εκστρατείες μέχρι τώρα της τροχαίας είδαμε αύξήσεις στα τροχαία ατυχήματα και όχι μειώσεις η διεύθυνση της τροχαίας του αρχηγείου είπε να κάνει ακόμα μία την 4η για φέτος  για τροχαίες παραβάσεις ορίου ταχύτητας από σήμερα Δευτέρα 21 Μαΐου μέχρι και την Κυριακή 27 Μαΐου. Τα στρουμφάκια πιάνουν δουλειά πάλι στους δρόμους όπως χαρακτηρισιτικά αποκαλούν τους αστυνομικούς της τροχαίας στα κοινωνικά δίκτυα.
Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια της εκστρατείας θα ελέγχονται τα έγγραφα των οδηγών για αποτροπή και άλλων τροχαίων αδικημάτων.
Η Αστυνομία συνεχίζοντας τις προσπάθειες για πρόληψη και μείωση των σοβαρών και θανατηφόρων τροχαίων συγκρούσεων, πραγματοποιεί από την Δευτέρα 21 Μαΐου, μέχρι και την Κυριακή 27 Μαΐου, 2018, την τέταρτη για φέτος παγκύπρια εκστρατεία ελέγχων αναφορικά με την τροχαία παράβαση του ορίου ταχύτητας στο οδικό δίκτυο», σημειώνεται στην ανακοίνωση.
Προφανώς χρειάζονται ευρώ και ξαναβγάζουν τα στρουμφάκια στους δρόμους για να δηλώσουν περήφανοι στα κανάλια πόσους οδηγούς έχουν καταγγείλλει.

Comments

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

To Top