ΠΟΛΙΤΙΚΑ

ΠΟΙΟΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΧΟΛΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΑΒΕΛΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ;

Πέρα απο τον κόσμο τον απλό, τον ανώνυμο που δεν καταδίκασε το ξύλο που έφαγε ο Μπουτάρης με την απαίσια μούρη, υπάρχουν και κάποιοι επώνυμοι που είπαν ότι άρπαξε χαλάλι του. Ότι του χρειαζόταν και λίγο ήταν το ξύλο που έφαγε. Είπαμε άσε τα κόμματα στην απέξω ο λαός μετράει εδώ και όχι τα κόμματα που δεν τα λογαριάζει κανένας.Ο πρώην Νομάρχης, Παναγιώτης Ψωμιάδης ήταν στην εκδήλωση χθες και την ώρα της επίθεσης έκανε δηλώσεις. Με το που κατάλαβε πως ξεκίνησε ο προπηλακισμός του Μπουτάρη, όχι απλά δεν έδειξε θορυβημένος, αλλά επιδόθηκε σε ύβρεις.   Την ώρα που μιλά στην κάμερα του seleo.gr, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης σπεύδει να συνηγορήσει «Αυτός έχει ξεπουλήσει τη Μακεδονία. Αυτή η χολέρα, αυτό το τραβέλι το πολιτικό».
«Οι προκλήσεις του Μπουταρη δεν έμειναν αναπάντητες. Οργή λαού στον απίθανο δήμαρχο Θεσσαλονίκης.Οι Πόντιοι αντέδρασαν.Ας πρόσεχε…» έγραψε ο Γιώργος Καρατζαφέρης στο Twitter.
Ακολούθησε ο Κυριάκος Βελόπουλος: «Ετσι κάνουν οι …ΠΟΝΤΙΟΙ ΥΒΡΙΣΤΗ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ …ΜΠΟΥΤΑΡΗ !ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΕΔΑΦΟΣ ΣΕ ΕΧΘΡΟΥΣ!!!! ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ».
Η κόρη του αρχηγού της ΧΑ, Ουρανία Μιχαλολιάκου, επικρότησε την άγρια επίθεση σπεύδοντας να προσθέσει ότι θα ήθελε να ήταν και εκείνη στη Θεσσαλονίκη.   «Μπράβο σε καθέναν ξεχωριστά που έπραξε το καθήκον του σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Σεβασμός και χίλια μπράβο σε όλους #Μπουτάρης #ξεφτιλας Θεέ μου γιατί να μην είμαι κι εγώ σήμερα στη Θεσσαλονίκη??? Μπράβο ρε μάγκες!!! Σεβασμος μόνο. #Μπουτάρης #ξεφτιλας».
 

Comments

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

To Top