ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΟ ΝΕΟ CONSEPT ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ

Όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα ασχολείται με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Μεγάλη η χάρη του, και μικρή, σχεδόν μηδενική η χάρη όσων τρώνε ψωμί απ’ αυτό το πρότζεκτ. Την μετακίνηση του ποδοσφαιριστή από την ΑΕΚ στον Ολυμπιακό. Που έγινε, αλλά ακόμα δεν… άρχισε. Που βρίσκεται ήδη στη διαδικασία επίλυσης της δικαστικής διαφοράς, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον παίκτη, στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.
Ο Λάζαρος υπέγραψε στον Ολυμπιακό, αυτό είναι βέβαιο. Η ΑΕΚ έχει συμβόλαιο με τον παίκτη ή μόνον ιδιωτικό συμφωνητικό; Τι άλλο θέλει ένα concept για να κάνει παρέλαση, μάλιστα long play στην πιάτσα. Διαρκείας ημερών. Γιατί όχι και εβδομάδων, αν δεν έχουμε κάτι καλύτερο για να ανάψουμε τα αίματα, να πλακωθούμε σε μπινελίκια.
Και από κοντά πέφτουν τα απαραίτητα φαιδρά. «Ο Ολυμπιακός έκλεψε τον παίκτη», «Δικός μας είναι ο Λάζαρος, όχι δικός σας».
Επιτέλους! Ο Χριστοδουλόπουλος δεν είναι ούτε της ΑΕΚ, ούτε του Ολυμπιακού. Επαγγελματίας είναι κι’ αν ανήκει κάπου είναι στον εαυτό του. Είναι γελοίο να… υπερηφανεύεται μια ΠΑΕ, η κάθε ΠΑΕ, γιατί με τα χρήματα της και μόνο χάρη σ’ αυτά υπογράφει συμβόλαιο μ’ έναν εργαζόμενο.
Ο Ολυμπιακός πρόσφερε περισσότερα χρήματα στον παίκτη και τον πήρε. Πρόσβαλει τον κόσμο του Ολυμπιακού η συντονισμένη προσπάθεια να περάσει επικοινωνιακά ως «επιτυχία» μεταγραφή Χριστοδουλόπουλου. Σα να πήρε πάλι το πρωτάθλημα η ομάδα.
apodytiriakias.gr

Comments

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

To Top