ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

Στα 18 του χρόνια ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έκανε την πρώτη επαγγελματική του μεταγραφή, στον ΠΑΟΚ, όμως τέσσερα χρόνια στο δικέφαλο, δεν τα έδινε όλα στο γήπεδο. Ήταν υπεράνω του εαυτού του η δύναμη που τον φρέναρε και δεν απέδιδε σύμφωνα με τις δυνατότητες του.
Το 2008 ο Χριστοδουλόπουλος πήγε στον Παναθηναϊκό και σ’ αυτή την ομάδα, που έπαιξε πέντε χρόνια, δεν τα έδινε όλα. Πάλι χωρίς να φταίει ο ίδιος. Στην Ιταλία που βρέθηκε τα επόμενα τρία χρόνια, πάλι ο παίκτης δεν κατάφερε να βρει τις ισορροπίες του.
Τελικά, μετά τις Μπολώνια, Ελλάς Βερόνα και Σαμπττόρια, στην οποία ήταν δανεικός, ο Χριστοδουλόπουλος επέστρεψε στο ελληνικό πρωτάθλημα, με την ελπίδα να λυτρωθεί. Επιτέλους, να παίζει ο αληθινός, ο συναισθηματικός του εαυτός, όχι απλά ο επαγγελματικός. Για μια φορά ακόμα δεν του βγήκε και στα δύο χρόνια με την ΑΕΚ.
Υπέγραψε στον Ολυμπιακό ο Χριστοδουλόπουλος κι όλα άλλαξαν! Τεράστια η εξομολόγηση του. «Θα τα δώσω όλα στον Ολυμπιακό!…». Αυτό, δηλαδή, που δεν έκανε, που δεν του έβγαινε στις προηγούμενες ομάδες του. Ο Ολυμπιακός είναι η Ιθάκη του.
Δεν είναι υπερβολή αυτό που λένε στον Ολυμπιακό για τον Λάζαρο. «Ήρθε στο σπίτι του!»
Ο Μιραλάς είχε… επιστρέψει στο σπίτι του. Γι αυτό έλεγαν «τρέλα για Μιραλάς». Στον Χριστοδουλόπουλο έγινε πραγματικότητα το όνειρο. Γι’ αυτό λένε ότι στον Ολυμπιακό επικρατεί τρέλα για Λάζαρο.
apodytiriakias.gr

Comments

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

To Top