ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ

Εγώ βλέπω το θέμα με τον Ζάντερ θετικό και όπως λένε στα χωριά μας κάθε εμπόδιο για καλό. Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο παίκτης και τι ο Απόλλωνας αυτά θα τα βρούν ή μεταξύ τους ή την λύση θα την δώσει η φιφα. Εγώ αυτό που βλέπω θετικο είναι ότι για το αυριανό παιχνίδι κυπέλλου είναι εκτός αποστολής κι΄αυτό κι΄αυτό γιατί  ο Αυγουστή πλέον δεν έχει άλλη επιλογή απο το να  πάει με τον ψυχωμένο Βασιλείου που όσες  φορές το παληκάρι έπαιξε έφαγε σίδερα σε αντίθεση με τον Ζάντερ που όταν έπαιζε τον έβλεπα να βόσκει σε καταπράσινο λιβάδι με κάποιες εξαιρέσεις φυσικά σε κάποια παιχνίδια. Δες τι έγραψε ο apodytiriakiascy.com στις 8 του Δεκέμβρη 2017.

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΖΑΝΤΕΡ ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΑΚΡΟ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ;                        Posted in ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 0 Comments | December 8th, 2017

Όποτε βλέπω τον Ζάντερ στο αριστερό άκρο της άμυνας του Απόλλωνα τα παίρνω στο κρανίο. Δεν ξέρω για ποιά θέση τον έφεραν στον Απόλλωνα πάντως για ακραίος μπάκ ο άνθρωπος δεν μου δείχνει να έχει καμμία σχέση.Ούτε να μαρκάρει μπορεί, ούτε για κεφαλιά να σηκωθεί και αν πάει μπροστά χρειάζεται πολύ χρόνο να επιστρέψει κι΄αν προλάβει να επιστρέψει. Δεν φτάνει που ο άνθρωπος δεν έχει καμμιά σχέση με αυτή την θέση αλλά το να τον χρησιμοποιεί ο Αυγουστή στο αριστερό άκρο χαλάει και όλη την αμυντική ισορροπία της ομάδας. Δεν νομίζω να μην το βλέπει ο Αυγουστή αυτό. Τώρα γιατί τον χρησιμοποιεί ο Αυγουστή προφανώς για να ξεκουράσει τον Βασιλείου ή γιατί δεν ξέρει τι να τον κάνει. Πάντως σχέση με το αριστερό άκρο της άμυνας ο παίκτης αυτός δεν έχει. Για το κέντρο και μπροστά ναι, αλλά για το κέντρο και πίσω απολύτως καμμία σχέση δεν εχει.
Comments

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

To Top