ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΕΡΩΤΙΚΗΣ ΚΟΡΥΦΩΣΗΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ

Posted on: May 6th, 2018 by ldomazos ldomazos No Comments

Είναι δυνατόν να κάνει σεξ η μάνα με τον γιο της; Συμβαίνει. Απίθανο, έξω από τους ανθρώπινους νόμους, γραπτούς και άγραφους. Να, όμως, που έχει προκύψει κι αυτό το τερατώδες, μάλιστα χωρίς να ‘ναι χασισωμένοι, μεθυσμένοι μάνα και γιος, γιος και μπαμπάς, μπαμπάς και κόρη, κόρη και μάνα, αδελφός και αδελφή, εγγονή και παπούς, παπούς και εγγονός.

Το έχουμε πει. Ο άνθρωπος είναι ικανός για όλα. Για πράγματα που σ’άλλους δεν το χωράει ο νους.Ένας φωτογράφος επαγγελματίας στην Αγγλία, λόγω…ειδικότητας τράβαγε πόζες σε διάφορες στάσεις το γυμνό κορμί της μητέρας του(η κυρία στη φωτο). Ακόμα κι όταν εκείνη έκανε σεξ με εραστές, συνήθως της ηλικίας του γιού της.

Είπαμε. Όλα τα έχει κάνει ο άνθρωπος, το μόνο ζώο στον πλανήτη που μετατρέπεται σε κτήνος. Δεν μιλάμε για τα κτήνη, αυτά είναι κτήνη. Παρακάτω.

Το κόβω το κεφάλι μου ότι μάνα και γιος (φωτό) το κάνουν. Και για να διευκολυνθεί από τον έναν στην άλλην η σεξουαλική τους προσέγγιση ανακάλυψαν το άλλοθι στο «σπορ», που λέμε. Η κυρία να πηγαίνει με άλλους, στα χρόνια του γιου, και ο γιος να αποθανατίζει τις στιγμές της ερωτικής κορύφωσης της ολόγυμνης μάνας του.

Τι πιο εύκολο, τι πιο βολικό να έρθουν εις σάρκαν μία μητέρα και υιός όταν αποχωρεί ο «πιλοτικός» εραστής

Η εν λόγω κυρία είναι ανώμαλη. Μιλάμε επιστημονικά. Η συγκεκριμένη μαμά που συνουσιάζεται με τεκνά ενώ ο γιος της την φωτογραφίζει. Μήπως η ανωμαλία της δεν φθάνει στην αιμομειξία. Μήπως η παλαβιάρα ικανοποιείται περισσότερο όταν την μπανίζει ο άλλος, όποιος κι αν είναι αυτός, ακόμα και ο ίδιος ο γιος της, πάρα όταν την καβαλάει άλλος. Γιατί; Είναι επιδειξίας. Αυτή είναι η ανωμαλία της.

Ανωμαλάρα, αλλά όχι επικίνδυνος ο επιδειξίας. Ασθένεια, διαταραχή που συνήθως βαράει άνδρες. Σε μικρότερο ποσοστό τις γυναίκες.

Παρουσιάζεται ο ανώμαλος μπροστά στην αιφνιδιασμένη γυναίκα, που κοιμάται, που την βρίσκει ημίγυμνη και αισθάνεται την υπέρτατη επιθυμία να της «επιδειχθεί». Δεν σκέπτεται καν να της κάνει κακό, ας είναι αυτή απροστάτευτη, μόνη. Δεν θα την πλησιάσει, άλλωστε.

Άρρωστο το παλληκάρι. Ερεθίζεται, μάλιστα και χωρίς να ζητήσει τίποτα από την σοκαρισμένη γυναίκα, μόνο η άλλη να τον παρατηρεί. Το σκηνικό γι’ αυτόν είναι ανώτερο της συνουσίας. Οι γιατροί λένε ότι ο επιδειξίας «διακορεύει την ψυχική παρθενιά» της γυναίκας που έχει απέναντί του.

Στο κρεβάτι, λοιπόν, ολόγυμνη η μητέρα και στην αγκαλιά του νεαρού εραστή της, πού να ξέρεις εκείνη τη στιγμή πώς να δούλευαν τα καλώδια στον εγκέφαλό της, όταν την φωτογράφιζε ο γιός της, επαγγελματίας φωτορεπόρτερ.

apodytiriakias.gr