ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΜΕΧΡΙ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

Πριν ακόμα αρχίσει η δεύτερη συνάντηση του με τον Αλαφούζο, προχθές Κυριακή πρωί, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε έτοιμη στην τσέπη την ανακοίνωση του στα μέσα. Είχε πάρει πρέφα τι είχε αποφασίσει ήδη ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ και γι’ αυτό ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ έκανε λόγο, και από την εφημερίδα του, την Πράσινη, για:
– Όχι στην πτώχευση.
– Όχι στην Γ’ εθνική.
– Στα κάγκελα.
Τι σημαίνουν αυτά; Στην πρώτη συνάντηση των δύο αφεντικών στο ποδόσφαιρο και το μπάσκετ του Παναθηναϊκού, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, μίλησαν οι αριθμοί. Τα αδυσώπητα νούμερα όπως τα έδιναν ιο υπολογιστές. Τόσο χρεωμένο είναι το μαγαζί, η ΠΑΕ, αυτές οι υποχρεώσεις την περιμένουν σ’ αυτή και την άλλη ημερομηνία. Εύκολα διαπίστωσαν ότι στη σούμα το ποσό είναι απαγορευτικό για να κρατά το κεφάλι υψηλά η ομάδα στο γήπεδο. Να συνεχίσει να κυκλοφορεί στο πρωτάθλημα ως… Παναθηναϊκός.
Για τον Αλαφούζο η λύση είναι ο εθελούσιος υποβιβασμός. Ο Γιαννακόπουλος με την πολυτέλεια ότι είναι στην απ’ έξω, και δεν έχει καμία ευθύνη για το φόνο, επιτόπου αποστασιοποιήθηκε και αμολύθηκε στο μπαλκόνι:
– Όχι στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα η ομάδα.
– Ο κόσμος να βγει στα κάγκελα.
Αφού δεν βρέθηκε άκρη ”παναθηναϊκής” συνεννόησης, ο Αλαφούζος προχωράει στο… πεπρωμένο. Με την άρνηση ή την αδυναμία του να βγάλει την ΠΑΕ από το χοντρό λούκι. Σύμφωνα με τις πιο ψυχρές προβλέψεις η ταφή, ο δρόμος για το φούντο της ΠΑΕ θα προκύψει έως το τέλος του έτους, αργότερα όχι, ενωρίτερα πιθανόν το Νοέμβριο. Με την υποσημείωση ”εκτός απροόπτου”.
apodytiriakias.gr

Comments

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

To Top