ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΘΟΥΛΗ ΜΙΣΤΕΡ ΜΠΕΝ

Τελικά δεν κατάλαβα γιατί προσπάθησε να δικαιολογήσει τα όσα είπε ο Μπέν Σιμόν αφού δεν κατάφερε κάτι. Είπε ο μίστερ Μπέν και σχολιάζει ο αποδυτηριάκιας κομμάτι κομμάτι. 
«Όταν μετά το τέλος του πρόσφατου αγώνα με την Εσθονία δήλωσα ότι η Εθνική Κύπρου δεν μπορεί να πάει από το μηδέν στο δέκα, σε καμιά περίπτωση εννοούσα οτιδήποτε μεμπτό σε σχέση με την κατάσταση στην οποία παρέλαβα την ομάδα.
apodytiriakiascy.com Με την Βοσνία που περπάταγε στο δεύτερο ημίχρονο στο γήπεδο πήγε στο δέκα με τόνο όμως.
Αυτό που ήθελα να πω είναι πως στην κλίμακα των αλλαγών που εγώ θέλω να κάνω στην Εθνική, δεν μπορούμε από τη μια στιγμή στην άλλη να βρεθούμε από το μηδέν στο δέκα αφου βρίσκομαι στην ομάδα για μικρό χρονικό διάστημα.
apodytiriakiascy.com  Πως με την Βοσνία βρέθηκες και μετά έπεσες;
Ξεκαθαρίζω ότι δεν υπονοούσα τίποτε σε σχέση με την ομάδα που παρέλαβα από τον Χριστάκη Χριστοφόρου τον οποίο εκτιμώ και σαν άνθρωπο και σαν προπονητή και δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να πω οτιδήποτε εναντίον του.
Ο κ. Χριστοφόρου ήταν ο πρώτος άνθρωπος που συνάντησα και μίλησα μαζί του μετά που ανέλαβα την Εθνική και επίσης, τον ευχαρίστησα δημόσια για το έργο που επιτέλεσε στην Εθνική στην συνέντευξη τύπου κατά την επίσημη παρουσίαση μου».
apodytiriakiascy.com  Άσε τα σάπια σου μίστερ Μπέν και δεν μασάμε. Όχι σε τα μάς αυτά και είσαι και συμπαθούλης. Περίμενα να πείς ότι δεν διαχειρίσθηκες σωστά το παιχνίδι με την Εσθονία και ότι ξέχασες ότι είχες δικαίωμα για 3 αλλαγές απλά όταν σου το σφύριξαν πρόλαβες μόνο τη δεύτερη, για την τρίτη δεν υπήρχε χρόνος. Αυτά έπρεπε να μας πείς και όχι αυτά που σε έβαλαν να πείς για να δικαιολογηθείς τραβώντας την προσοχή αλλού.
 

Comments

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

To Top