ΕΝΑΝ ΔΟΝΗΤΗ ΔΩΡΟ ΣΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΗΨΙΑΣ

Posted on: August 14th, 2016 by ldomazos ldomazos No Comments

Είμαι με μια κυρία, πριν χρόνια, και ενώ προχωράμε κάπου στο κέντρο της Αθήνας, μου λέει: Σε πειράζει να μπούμε στο μαγαζί;

Ποιο μαγαζί, προσπαθώ να κρύψω την έκπληξή μου. Διότι είμαστε έξω από ένα sex – shop. Είναι πια η εποχή που τα εν λόγω καταστήματα δεν τα βρίσκεις σε στενά και χωμένα σε ημιορόφους. Πάνω στο δρόμο κανονικά πλέον, όπως το μαγαζί που πουλάει τυρόπιττες και κινητά τηλέφωνα.

Μη λέμε πολλά. Η 35χρονη κυρία που συνόδευα ήθελε να κάνει δώρο έναν δονητή στηνανηψιά της. «Μόνον δονητή θα της πάρω, φυσιολογικά πράγματα, ούτε μαστίγια και χειροπέδες» μου κάνει με το πιο φυσιολογικό τρόπο. «Το ’χει ανάγκη το κορίτσι, κι έχω πάρει την άδεια από την αδελφή μου, τη μάνα της…».

Όταν πρωτάκουσα τη λέξη «Δόνηση» ήταν για ένα σεισμό που είχε γίνει, ήμουν πιτσιρικάς. Δονήσεις, λέει, από σεισμό. Σήμερα ο δονητής είναι τόσο μεταχειρισμένος, και από άνδρες όσο και από γυναίκες βέβαια, που πλέον αποτελεί ένα sex – toy.

Άλλο περιστατικό. Ένας τύπος τα ’φτιαξε με παντρεμένη που πολύ σύντομα αυτή του ζήτησε να τα κάνουν όλα, ήταν ανοικτή σε κάθε πειραματισμό. Και τού μίλησε για δονητή.

Ο έτσι, λοιπόν, αγόρασε έναν δονητή και για τον κόλπο και για την κλειτορίδα της. Στο επόμενο ραντεβού, όμως, η κυρία ήταν καβατζαρισμένη με το δικό της δονητή, σε σπέσιαλ μέγεθος, μάλιστα.

Έκαναν τη δουλειά με το δονητή της γυναίκας και τον δικό του, τον αγορασμένο, τον περισσευούμενο, τον πήρε μαζύ του στο σπίτι. Ένα βράδυ ο έτσι είπε να τον δοκιμάσει, για πάρτη του.Η πρωκτική απόλαυση ο δικός σου. Η διέγερση του προστάτη του.

Πηγή: apodytiriakias.gr