ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ Ο “ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ” ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ

Posted on: August 3rd, 2016 by ldomazos ldomazos No Comments

Στο μπούκικο που βλέπω το ποδόσφαιρο συνήθως μόλις ετοιμάζεται ο Βάντερ για να μπεί στο παιχνίδι κάποιοι θα πούνε βάζει τον τζιχαντιστή τώρα τον τρομοκράτη. Λόγω λούκ φυσικά και όχι γιατί ο Βάντερ είναι κάτι απο τα δύο. Πρός θεού, αλλοίμονο. Ο άνθρωπος πιστεύει στο θεό και το δείχνει, με το που μπαίνει μέσα στο γήπεδο σηκώνοντας τα χέρια ψηλά ζητώντας τη βοηθειά του. Ο τρομοκράτης λοιπόν ή ο τζιχαντιστής λόγω λούκ έκανε μια ανάρτηση εχθές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λέγοντας ότι,

«Μια ζωντανή μαρτυρία ότι ο Θεός είναι ο Θεός και στα θαύματα. Μετά την ήττα του πρώτου αγώνα, επιστρέψαμε στη Κύπρο πολύ λυπημένοι και ο Θεός πριν από εκείνο το παιχνίδι με προειδοποίησε ότι η χάρη του ήταν αρκετή για μένα στη ζωή μου. Αυτή τη φορά ήταν αυτός και πρέπει να περιμένω υπομονετικά, συνειδητοποίησα ότι ήθελα θέληση στη δουλειά μου, έπειτα μου είπε ότι θα πρέπει να είμαι υπόδειγμα σε Αυτόν (σ.σ. τον Θεό) σε ό,τι κάνω. Στη συνέχεια μου είπε ότι όλα είναι για να τον δοξάζουμε, όχι για τη δική μου δόξα. Η ταπεινότητα και η υπακοή ικανοποιεί τον Θεό. Σήμερα (σ.σ. ψες) ένιωθα ότι θα περάσουμε, υπήρχε άγχος το οποίο με άφησε να κοιμηθώ πολύ λίγο χθες (σ.σ. προχθές) το βράδυ και μετά μπήκα για είκοσι λεπτά και χρειαζόμαστε ένα γκολ για να προκριθούμε, αλλά πετύχαμε τρία στις καθυστερήσεις. Είδαν και οι άθεοι ότι υπάρχει ο Θεός και πως πραγματοποιεί θαύματα. Δεν ήταν ποτέ εύκολο και δεν ήταν ούτε σήμερα (σ.σ. ψες).

Είπε στο βιβλίο του Ιεζεκιήλ πως ό,τι θα κάνει δεν θα είναι για μένα, αλλά περισσότερο για το όνομά Του και εκείνη την ημέρα όλοι θα δουν ότι είναι ο Κύριος και ο μοναδικός Θεός. Δόξα στον Πατέρα, στον Υιό και στο Άγιο Πνεύμα πάντα, πάντα, πάντα. Αγαπώ τον Ιησού και αγαπώ να τον υπηρετώ. Η χάρη σου είναι αρκετή για μένα και η παρουσία σου η μεγαλύτερη μου ικανοποίηση».

Αυτά έγραψε ο Βάντερ το αγαπημένο παιδί του Κρίστιανσεν για τον αποδυτηριάκια και τον άνθρωπο που εχθές έβαλε τη σφραγίδα του στα 20 λεπτά που αγωνίσθηκε στη σπουδαία πρόκριση του ΑΠΟΕΛ.