ΈΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ ΜΟΝΟ Ο… ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

Posted on: August 3rd, 2016 by ldomazos ldomazos No Comments

Μεγάλο αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ στην Ολλανδία. Μπράβο στην ομαδάρα και με το 1-1 έχει, θεωρητικά, περισσότερες πιθανότητες να περάσει τον φημισμένο Άγιαξ.

Σπουδαία στη Γαλλία και η ΑΕΚ που και αυτή πήρε μια πανάξια ισοπαλία, το 0-0, και στην ρεβάνς της Αθήνας μπορεί να ολοκληρώσει την έκπληξη αποκλείοντας την Σαιν Ετιέν.
Με τη βαλίτσα της ελπίδας θα παίξει στην Στοκχόλμη ο Παναθηναϊκός. Έχει το αβαντάζ του 1-0 απέναντι στην ΑΙΚ, που είναι ομάδα και για μασέλες. Τρώγεται και αμάσητη.

Ο ΠΑΣ Γιάννενα; Ποιος ασχολείται με ομάδα που δεν πουλάει. Και να κέρδιζε στην Ολλανδία την Αλκμάρ, ο Άγιαξ της Ηπείρου δεν θα γινόταν πρωτοσέλιδος. Έτσι δουλεύουν τα μήντια. Άλλο Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ που έχουν κόσμο, δηλαδή πελάτες, αναγνώστες, και άλλο ο ΠΑΣ. Νόμος της αγοράς.

Επί του θέματος. Το ποδόσφαιρο φτιάχτηκε για να σε δουλεύει. Να σου κάνει πλάκες χοντρές. Να σε παραμυθιάζει. Να σε στέλνει ψιλά και καπάκι να σε ρίχνει κάτω και να σπας πλευρά και μυαλά.

Τίποτα δεν είναι σίγουρο. Μέσα στο… πρόγραμμα είναι ο αποκλεισμός των τριών, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και από την άλλη να προκριθεί ο Ολυμπιακός που έφαγε του κόσμου τα σχόλια για το 0-0 με κάποια Χαποέλ.

Πηγή: apodytiriakias.gr