ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΤΗΣ Η ΚΙΜ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝ

Posted on: July 30th, 2016 by ldomazos ldomazos No Comments

Έχει δίκαιο η κυρία Κιμ Καρντάσιαν στη δική της κουβέντα για τα βυζιά της. Σα να ‘ναι περίεργο να δίνω δίκαιο σε μια τηλεπερσόνα που αντιπαθώ. Στα όρια της συχαμάρας. Και θαρρώ ότι είναι φυσιολογικό το συναίσθημα της αποστροφής που νοιώθω για την λεγάμενη. Επειδή είναι το τίποτα. Επειδή παρ’ ό,τι ένα τίποτα είναι παγκόσμια φιρμάρα του κερατά.

Παγκόσμια διασημότητα μια κυρία που δεν είναι κάτι. Καλλιτέχνης, επιστήμων, διανοούμενη. Κάτι, ρε παιδί μου, με το οποίο να κρατάει σχέση. Κάτι με το οποίο απασχολείται, έστω χωρίς ταλέντο. Κάτι το οποίο υπηρετεί. Τίποτα. Συμμετέχει σε μια χαζοκουβέντα με την οικογένειά της κι αυτό το show θερίζει θεαματικότητες.

Άρα, μαλακία του αποδυτηριάκια να τα βάζει με την κοπέλλα. Μαλάκας, καπετάν μαλάκας είναι αυτός που την βλέπει, που της δίνει νούμερα τηλεθέασης. Δεν φταίει το κορίτσι, ούτε η αρμένικη καταγωγή της. Απεναντίας, το «φαινόμενο Καρντάσιανς» προσφέρει, όχι μονάχα στους κοινωνιολόγους αλλά και σ’ άλλους ανθρώπους με μέση σκέψη, το μέγα συμπέρασμα. Ποιο είναι αυτό;

Αρχαίοι και νεώτεροι πολιτισμοί, θρησκείες όλων των αιώνων δεν κατάφεραν να απομακρύνουν το ανθρώπινο είδος από τη μαλακία. Απ’ αυτή τη ξεφτύλα, ένας πλανήτης να παρακολουθεί την δίχως ουσία και περιεχόμενο καθημερινότητα μιας ξενέρωτης οικογένειας.

Λέγαμε για τα βυζιά της κυρίας Κιμ Καρντάσιαν. Τα μισώ, είπε η ίδια. Δεν αποκλείεται να λέει την αλήθεια. Δεν είναι μόνο το βάρος, το… περιττό βάρος που κουβαλάει μια πιτσιρίκα, στα 14, στα 15 της χρόνια, που την δυσκολεύει. Είναι και η… ντροπή που αισθάνεται αν πρόκειται για άβγαλτο κορίτσι.

Γι’ αυτό τις κοπέλλες με πολύ πλούσιο στήθος τις διακρίνεις σε δύο κατηγορίες. Σ’ εκείνες που το κρύβουν, που δεν αισθάνονται καλά με υπερβολικά μαστάρια, που φοράνε τέτοια ρούχα ώστε αυτά να… μην φαίνονται. Κι εκείνες που αισθάνονται σιγουριά για τη θηλυκότητά τους, που επιδεικνύουν το στήθος τους, που το ‘χουν καμάρι τους και το θεωρούν πλεονέκτημα σε σύγκριση με γυναίκες με μικρά βυζάκια.

Πηγή: apodytiriakias.gr