ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ κ. ΚΑΡΒΕΡ

Posted on: July 22nd, 2016 by ldomazos ldomazos No Comments

Γράφει στο athlitiki.com ο Παναγιώτης Φελλούκας

Ο προπονητής της Ομόνοιας Τζον Κάρβερ δήλωσε πολύ σωστά μετά τον αποκλεισμό πως δεν προκρίθηκε η καλύτερη ομάδα.! Ναι είναι αλήθεια πως η Ομόνοια ήταν καλύτερη ομάδα και θα έπρεπε να προκριθεί. Αυτό είναι ,όμως ,και το μεγάλο πρόβλημα. Η Ομόνοια αποκλείστηκε από μια κατώτερη ομάδα…Το ότι ήταν καλύτερη μεγαλώνει τον προβληματισμό κ. Κάρβερ γιατί αν χάσεις από μια καλύτερη ομάδα το χωνεύεις εύκολα. Το να χάσεις με δικά σου τραγικά λάθη από όχι καλύτερη σου ομάδα είναι μεγάλο πρόβλημα.!
Ο Νασιμέντο πήρε θέση για να καλύψει τα κενά και προκάλεσε τα δύο γκολ του αντιπάλου. Ο Ρουσιάς μπήκε αλλαγή και έδειξε ότι έχει το γκολ…και κακώς δεν έπαιξε ούτε ένα λεπτό στο Ισραήλ…Δεν είναι θέμα κριτικής. Είναι θέμα ουσίας κάποιες λεπτομέρειες. Στο ποδόσφαιρο δεν είναι αρκετό να είσαι καλύτερη ομάδα.
Τα υπόλοιπα για τον κόσμο που πρέπει να εμπιστευθεί τη νέα προσπάθεια και να δεί με υπομονή και εμπιστοσύνη το κτίσιμο μιας νέας ομάδας τα είπαν και άλλοι προκάτοχοι του κ. Κάρβερ .Η υπομονή του κόσμου της Ομόνοιας εξαντλήθηκε στο να ακούει υποσχέσεις κάθε καλοκαίρι.
Το πρόβλημα δεν είναι μόνο ότι χάθηκε η Ευρώπη με τον ίδιο τρόπο που χάθηκε πολλές φορές…
Το θέμα είναι ότι η Ομόνοια δεν έχει άλλα χρονικά περιθώρια και υποσχέσεις ότι θα κτιστεί μια νέα ομάδα. Ο κόσμος και η ιστορία της Ομόνοιας ,απλά θέλουν να δουν επιτέλους αυτή την ομάδα στο γήπεδο ..όχι στους σχεδιασμούς του εκάστοτε προπονητή και τεχνικού διευθυντή.
Λοιπόν κ. Κάρβερ ,το θέμα δεν είναι τι υπόσχεση δίνεις αλλά τι θα δείξει η Ομόνοια στο γήπεδο από τις 20 Αυγούστου και μετά….Μέχρι εκεί υπάρχουν περιθώρια υπομονής!

Απο το athlitiki.com